۰۱ / مرداد / ۱۴۰۵ - 23 July 2026
02:22
کد خبر : 9772665
۲۳:۱۶

۱۴۰۵/۰۴/۳۱

آغاز عملیاتی طرح «میدان پویا» در خوزستان با هدف تقویت پیوند‌های خانوادگی و سلامت دانش‌آموزان

صبح امروز چهارشنبه ۳۱ تیرماه ۱۴۰۵ آیین افتتاحیه استانی طرح «میدان پویا» به میزبانی سالن شهید سالمی آموزش و پرورش ناحیه۲ اهواز برگزار شد.

حسن عامری‌اصل معاون تربیت‌بدنی و سلامت آموزش‌وپرورش خوزستان در آیین با بیان اینکه این طرح که همگام با برنامه‌های کشوری در ایام تابستان اجرا می‌شود،اظهار کرد:میدان پویا با هدف ارتقای سطح آمادگی جسمانی و ایجاد الفت میان دانش‌آموزان و والدین طراحی شده است.

وی ضمن تجلیل از تلاش‌های همکاران در حوزه پرورشی و تربیت‌بدنی و سلامت، بر اهمیت اتحاد میان این دو معاونت برای رسیدن به اهداف تربیتی تاکید کرد و با اشاره به حضور ایستگاه سلامت در ناحیه ۲ اهواز، این اقدام را نشانه‌ای از هماهنگی عملیاتی برای حمایت از سلامت دانش‌آموزان دانست.

 عامری‌اصل با اشاره به شرایط حساس کنونی، افزود:با وجود تمام چالش‌هایی که در حال وقوع است، ما با عزمی راسخ مصمم هستیم که به فعالیت‌های روزمره و برنامه‌های توسعه‌ای خود ادامه دهیم و با ایستادگی، فضای سلامت و شادابی را در جامعه حفظ کنیم.

وی همچنین به جزئیات طرح «میدان پویا» پرداخت و ادامه داد:این طرح در ۴۰ ناحیه و منطقه استان، با ارائه رشته‌های متنوع ورزشی در سالن‌های ورزشی به اجرا در می‌آید.

عامری‌اصل خاطرنشان کرد:یکی از محورهای اصلی این طرح، برنامه‌های ویژه خانواده است. و ما مکلف به اجرای برنامه‌های «مادر و دختر» و «پدر و پسر» هستیم. از هفته آینده، سانس‌های رایگانی (به مدت ۹۰ دقیقه) در روزهای پنجشنبه مختص مادر و دختر و روزهای جمعه مختص پدر و پسر در نظر گرفته شده است تا با ورزش کردن در کنار والدین، پیوند خانوادگی تقویت شده و روحیات دانش‌آموزان بهبود یابد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید