۰۱ / مرداد / ۱۴۰۵ - 23 July 2026
04:12
کد خبر : 9772673
۲۳:۲۸

۱۴۰۵/۰۴/۳۱

مدیرعامل مس: به احترام هواداران در پلی‌آف بازی نمی‌کنیم/ شاید ما هم سهمیه می‌گرفتیم

مدیرعامل مس رفسنجان می‌گوید تصمیم هیات رئیسه فدراسیون فوتبال مبنی بر برگزاری دیدار پلی‌آف صعود به لیگ برتر را قانونی نمی‌داند و به همین دلیل این تیم در بازی امروز شرکت نمی‌کند.

دیدار پلی‌آف صعود به لیگ برتر قرار است ساعت ۱۸:۴۵ امروز (چهارشنبه) در ورزشگاه شهدای شهر قدس بین تیم‌های مس رفسنجان (تیم شانزدهم لیگ برتر) و صنعت نفت آبادان (تیم سوم لیگ یک) برگزار شود، با این حال تا این لحظه مس رفسنجان تصمیم به حضور در این بازی را ندارد و در حال تمرین در زمین شماره ۲ ورزشگاه آزادی است.

مدیرعامل این باشگاه امروز (چهارشنبه) در اردوی تیم در هتل المپیک تهران حضور یافت و با اعضای تیم دیدار و گفت‌وگو کرد. در این دیدار، امیرفرشاد تفکری مدیرعامل باشگاه ضمن تشکر از تلاش کادر فنی و بازیکنان تیم در روزهای گذشته با اشاره به تصمیم قطعی باشگاه برای عدم حضور در بازی پلی‌آف گفت: در این مدت بررسی‌های زیادی داشتیم و از هر نظر که تصمیم فدراسیون را نگاه کردیم آن را غیرقانونی و ناعادلانه دیدیم. با یک تیم حقوقی مجرب و حرفه‌ای صحبت کرده و سپس اعتراض رسمی خود به این رای را به دادگاه CAS ارائه کردیم.

او ادامه داد: متاسفانه هیچ عدالتی در تصمیم هیئت رئیسه فدراسیون به چشم نمی‌خورد و آنها خارج از قانون و اخلاق ما را مجبور به برگزاری یک بازی کرده‌اند که هیچ جایی در اساسنامه سازمان لیگ هم ندارد. از طرفی، اتفاقی که بیشتر از هر چیزی ما را برای تن ندادن به این رأی مصمم کرد، خواست قاطع هواداران عزیز باشگاه و مردم شهر رفسنجان بود که به اشکال مختلف به ما گفتند نباید بازی کنید و به این تصمیم غیرقانونی تن دهید.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید