۱۲ / مرداد / ۱۴۰۵ - 03 August 2026
07:53
کد خبر : 9774282
۱۲:۴۷

۱۴۰۵/۰۵/۱۱

پلاک موتورسیکلت در مشهد ۱۰ دقیقه‌ای شد/ آمادگی کامل پلیس برای دهه پایانی صفر

فرمانده انتظامی خراسان رضوی از افتتاح نخستین خط تولید پلاک موتورسیکلت کشور در مشهد خبر داد و گفت: با راه‌اندازی این مرکز، زمان تحویل پلاک از ۲۰ روز به کمتر از ۱۰ دقیقه کاهش یافته و پلیس با آمادگی کامل در خدمت زائران دهه پایانی ماه صفر خواهد بود.

پلاک موتورسیکلت در مشهد ۱۰ دقیقه‌ای شد/ آمادگی کامل پلیس برای دهه پایانی صفربه گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از مشهدمقدس، سردار احمد نگهبان در مراسم افتتاح خط تولید پلاک موتورسیکلت در مشهد اظهار کرد: راه‌اندازی این مرکز در راستای تسهیل خدمات‌رسانی، افزایش سرعت ارائه خدمات و ارتقای رضایتمندی شهروندان انجام شده و مشهد نخستین استان کشور است که فرآیند چاپ و تولید پلاک موتورسیکلت را به صورت استانی انجام می‌دهد.

وی افزود: کیفیت پلاک‌های تولیدی این مرکز مطابق با استانداردهای تعیین‌شده کشور است و شهروندان می‌توانند با اطمینان از این خدمات استفاده کنند. همچنین با راه‌اندازی این خط تولید، زمان تحویل پلاک از ۱۵ تا ۲۰ روز به کمتر از ۱۰ دقیقه کاهش یافته و هم‌اکنون روزانه ۷۰ تا ۸۰ پلاک موتورسیکلت در این مرکز صادر می‌شود.

فرمانده انتظامی خراسان رضوی تصریح کرد: در موضوع گواهینامه موتورسیکلت بانوان، فرماندهی انتظامی تابع قوانین و مقررات کشور است و تا زمان تعیین تکلیف قانونی، رانندگی بانوان با موتورسیکلت بدون گواهینامه تخلف محسوب شده و برابر قانون با آن برخورد خواهد شد.

سردار نگهبان همچنین بیان کرد: پلیس خراسان رضوی برای برگزاری مراسم عزاداری دهه پایانی ماه صفر در آمادگی کامل قرار دارد و با توجه به پیش‌بینی حضور ۷ تا ۱۰ میلیون زائر در مشهد مقدس، تمامی یگان‌های انتظامی، ترافیکی و امنیتی در ورودی‌ها و سطح شهر مستقر شده‌اند تا امنیت و آرامش زائران و مجاوران را تأمین و خدمات لازم را ارائه کنند.

خبر/فهیمه حسن‌پور دهنوی 

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید