به گزارش خبرگزاری بسیج از سرخه، مراسم معنوی همراه با دوره عقیدتی، ویژه خواهران به همت بسیجیان پایگاه مقاومت بسیج حضرت معصومه (س)، همزمان با بیستوسوم ماه صفر در مسجد جمعه برگزار شد.
این برنامه که با هدف ارتقای دانش دینی و ترویج روحیه خدمترسانی برگزار شد، با قرائت آیاتی چند از کلامالله مجید آغاز شد و در ادامه، شرکتکنندگان با زمزمه «زیارت عاشورا» و «دعای فرج (دعای غیبت امام زمان عج)»، فضای مسجد را به عطر توسل به اهلبیت (ع) معطر کردند.
در بخش اصلی این مراسم، حجتالاسلام والمسلمین حسین عربی به عنوان سخنران برنامه، ضمن تبیین احکام شرعی مورد نیاز و مبتلابهِ روز، بر اهمیت رفع حوائج مردم تأکید کرد.
او با اشاره به روایتی نورانی بیان داشت: هرگاه نیازهای مردم به سوی شما آمد، آن را نعمتی از جانب خداوند بدانید؛ از آن روی برنگردانید و دچار خستگی نشوید.
طلبه حوزوی در ادامه با تأکید بر لزوم گرهگشایی شخصی از کار مردم خاطرنشان کرد: در انجام حاجت مؤمنان، خودتان پیشقدم شوید و کار را به دیگری نسپارید؛ چرا که در این مسیر، اجر و پاداشی عظیم از سوی خداوند متعال برای شما تضمین شده است.
این محفل نورانی با نوای ذاکر اهلبیت (ع)، در ذکر مصیبت و مداحی به پایان رسید.