۲۱ / مرداد / ۱۴۰۵ - 12 August 2026
13:47
کد خبر : 9776212
۱۱:۲۰

۱۴۰۵/۰۵/۲۱
مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه استان زنجان؛

مکتب توحیدی با شهادت متوقف نمی‌شود/ ضرورت اتحاد در برابر جبهه استکبار

زنجان_ مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان تأکید کرد: مکتب پیامبر(ص) و اهل‌بیت(ع) با وجود تمام ضایعات و شهادت‌ها، به پشتوانه هدایت الهی و حضور جامعه ایمانی، استمرار دارد.

 

مکتب توحیدی با شهادت متوقف نمی‌شود/ ضرورت اتحاد در برابر جبهه استکبار

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن بیگدلی در گفت‌وگو با خبرنگار بسیج زنجان؛ ضمن تسلیت ایام پایانی ماه صفر و رحلت پیامبر اکرم(ص)، شهادت امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع)، اظهار داشت: خداوند متعال خود صاحب و حافظ دین خویش است و این مسیر نورانی با وجود پستی و بلندی‌های تاریخی، به واسطه انبیا، ائمه معصومین(ع) و حضور مجاهدانه جامعه ایمانی همواره زنده مانده است.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان با اشاره به آیه شریفه «و ما محمد الا رسول...» افزود: این آموزه قرآنی به ما می‌آموزد که حرکت توحیدی، مبارزه با ظلم و استمرار حقیقت، قائم به شخص نیست؛ همان‌گونه که پس از شهادت پیامبر(ص) و ائمه اطهار(ع)، این حرکت متوقف نشد و امروز صدای توحید در سراسر عالم طنین‌انداز است.

وی با اشاره به مفهوم کتاب «انسان ۲۵۰ ساله» رهبر معظم انقلاب بیان کرد: ائمه اطهار(ع) همگی در یک مسیر واحد برای احیای کلمه توحید گام برداشتند و هر یک به اقتضای زمان خود، در برابر مستکبران و غاصبان ولایت ایستادند. امروز نیز تقابل جبهه حق با جریان ظلم، استمرار همان مبارزات تاریخی پیامبران و ائمه(ع) در برابر فرعون‌ها و نمرودهای زمانه است.

حجت‌الاسلام والمسلمین بیگدلی تصریح کرد: در شرایط کنونی، رسالت اصلی ما حفظ وحدت، انسجام مقدس و صحنه بودن است. حضور در اجتماعات، لبیک به کلام ولی، عدم تسلیم در برابر دشمن و پیاده‌سازی سبک زندگی اسلامی، مصادیق بارز یاری‌رساندن به این مکتب است.

وی ضمن تکریم مقام شامخ شهدا و ایثارگران گفت: دشمنان تا به امروز شکست‌های سختی را متحمل شده‌اند و این مسیر مقاومت با تکیه بر توانمندی‌های داخلی و هوشیاری ملت ادامه خواهد یافت. ما باید به‌گونه‌ای عمل کنیم که در پیشگاه شهدا شرمنده نباشیم؛ شهدایی که پیامشان وحدت، هم‌افزایی و ایستادگی در برابر حجم عظیم هجمه‌های مادی و رسانه‌ای دشمن بود.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه استان زنجان در پایان با تبریک روز خبرنگار، خاطرنشان کرد: از خبرنگاران عزیز انتظار می‌رود در راستای ترویج معارف اسلامی، فرهنگ‌سازی دینی و بازتاب ایثارگری‌های جبهه مقاومت، با همت مضاعف عمل کنند؛ چرا که قلم آنان در مسیر جهاد تبیین و تقویت ایمان جامعه، نقشی بی‌بدیل دارد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید