
به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، امیر سرتیپ دوم امیرحسین شفیعی در اربعین تدفین امام شهید در شهر بخشایش ضمن اشاره به وقایع جنگ رمضان گفت: اتاق فکر استکبار جهانی به واسطه اطلاعات نادرست جنگ 12 روزه و اغتشاشات 18 و 19 دی با یک اشتباه محاسباتی با به شهادت رساندن رهبری، فرماندهان نظامی و مردم عادی کشورمان جنگ ناجوانمردانه ای را علیه کشور ما آغاز کردند که هدف اصلی این حمله تجزیه ایران و براندازی حکومت اسلامی بود.
وی در ارامه افزود: حضور خودجوش مردم در خیابانها و پاسخ قدرتمند و هدفمند نیروهای نظامی در میدان ابتکار عمل را از دشمن گرفت و این عرصه را به باتلاقی مهلک برای آنها تبدیل کرد که هر چه بیشر دست و پا میزنند بیشتر فرو میروند.
شفیعی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تشییع باشکوه رهبر شهید در ایران و عراق اظهار کرد: حضور میلیونی مردم ایران و عراق در این مراسم حماسی موجب حیرت و سردرگمی دشمنان شد و تیر خلاص را بر توهمات و تخیلات پوچ آنها زد.
وی یادآور شد: در این برهه گرچه تقابل نظامی به صفر رسیده است ولی دشمن در صدد تضعیف روحیه جامعه از طریق عملیات روانی است که باید هوشیار بود و دست به ماشه.
مراسم بزرگداشت اربعین رهبر شهید انقلاب، حضرت آیت الله العظمی سید علی حسینی خامنه ای در شهر بخشایش برگزار شد.