۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
19:42
کد خبر : 9780282
۱۳:۲۸

۱۴۰۵/۰۶/۱۰
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه نینوا :

باید سعی کنیم قرآن را معیار و مبنای پاسداری و زندگی قرار دهیم

حجت الاسلام آزاد گفت: سپهبد شهید حسین سلامی، فرمانده شهید کل سپاه حافظ کل قرآن کریم بودند و ارتقا میزان فعالیت های قرارگاه قرآنی نور سپاه ، توسط حمایت ها و پشتیبانی های گسترده ایشان صورت گرفت.

به گزارش خبرگزاری بسیج گلستان ؛ حجت الاسلام و المسلمین مسلم آزاد ؛ مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه نینوا در چهل و پنجمین دوره مسابقات قرآن کریم برادران شاغل سپاه نینوا گلستان اظهار داشت : اینکه در خدمت قرآن هستیم و توفیق داریم که در محضر این کتاب آسمانی باشیم را باید یک نعمت و موهبت الهی بدانیم چراکه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یک نهاد انقلابی و منبعث از قرآن است .

آزاد با اشاره به اینکه قرآن کریم ، مبدا و سرچشمه نهضت اسلامی بوده تصریح کرد : در زمان دفاع مقدس ، وقتی یک پاسدار را معرفی می کردند ، معمولا در یک دست او سلاح جنگی و در دست دیگر او قرآن کریم بود یعنی در طول دفاع مقدس ، همراهی قرآن کریم با یک پاسدار ، شاخصه یک سپاهی تراز اسلام ناب بود.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه نینوا با گرامیداشت یاد خاطره شهید سلامی افزود : سپهبد شهید حسین سلامی، فرمانده شهید کل سپاه حافظ کل قرآن کریم بودند و ارتقا میزان فعالیت های قرارگاه قرآنی نور سپاه ، توسط حمایت ها و پشتیبانی های گسترده ایشان صورت گرفت،  

وی تصریح کرد : به گواهی آیات و روایات ، حاملان قرآن کریم کسانی هستند که قرآن کریم کاملا در زندگی و رفتار آنها عجین شده است و نصایح و دستورات قرآن سرلوحه زندگی آنهاست . 

آزاد در پایان گفت : خداوند در این کتاب الهی صراحتا بیان می کند که اگر بندگانش به اندازه یک دانه خردل کار خیر انجام بدهد ، ثمره آن را خواهند دید و در دستگاه عدل الهی رسیدگی خواهد شد  لذا باید سعی کنیم قرآن را معیار و مبنای تصمیم گیری خود و زندگی قرار دهیم .

انتهای پیام /


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید