۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۱۷:۰۸
کد خبر : 9783050
۱۲:۲۶

۱۴۰۵/۰۶/۲۴

کشف بيش از 40 تن برنج قاچاق در کرمانشاه

فرمانده انتظامي استان گفت: با تلاش ماموران پليس امنيت اقتصادي، 2 محموله برنج قاچاق به وزن 40 تن و 490 کيلوگرم و به ارزش 105 ميليارد ريال در کرمانشاه کشف شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه،  ،سردار "مهدي حاجيان" اظهار داشت: پس از اطلاع ماموران پليس امنيت اقتصادي استان مبني بر وجود 2 انبار محل نگهداري کالاي قاچاق در شهر کرمانشاه رسيدگي به موضوع در دستور کار قرار گرفت.
وي ادامه داد: ماموران با انجام کارهاي اطلاعاتي موفق به شناسايي محل هاي نگهداري محموله هاي قاچاق شده و پس از هماهنگي با مراجع قضائي بازرسي هاي لازم را به عمل آوردند. سردار حاجيان افزود: در بازرسي هاي به عمل آمده 40 تن و 490 کيلوگرم برنج قاچاق که طبق نظر کارشناسان ارزش آن ها به 105 ميليارد ريال مي رسيد، کشف شد.
فرمانده انتظامي استان کرمانشاه همچنين از دستگيري 2 نفر در اين راستا خبر داد و گفت: اين افراد پس از تشکيل پرونده براي سير مراحل قانوني به مراجع قضائي معرفي شدند.
وي مبارزه با پديده قاچاق و افراد قاچاقچي را از مهمترين برنامه هاي پليس کرمانشاه برشمرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید