به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، سرهنگ مسعود رضایی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان رامسر، با اشاره به برگزاری یادواره های مختلف شهدا در سال های گذشته اظهار کرد: در طول سال های گذشته، مراسم های متعددی برای گرامیداشت شهدای والامقام در نقاط مختلف شهرستان برگزار شده است، اما تاکنون یادوارهای که به صورت یکپارچه و جامع به نام و یاد تمامی ۲۸۸ شهید شهرستان رامسر اختصاص داشته باشد، برگزار نشده بود.
فرمانده سپاه رامسر افزود: برگزاری این یادواره فرصتی برای پاسداشت مقام شامخ شهدا، تکریم خانواده های معظم آنان و بازخوانی رشادتها و فداکاری های مردانی است که برای حفظ عزت و امنیت کشور از جان خود گذشتند.
رضایی ادامه داد: تلاش میشود این مراسم با حضور گسترده مردم، خانواده های معظم شهدا و اقشار مختلف شهرستان و در شأن جایگاه والای شهدای رامسر برگزار شود.
وی با تأکید بر ضرورت انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جوان خاطرنشان کرد: زنده نگه داشتن یاد شهدا تنها یک برنامه مناسبتی نیست، بلکه وظیفهای فرهنگی و اجتماعی برای معرفی الگو های ایثار و فداکاری به نسل های آینده است.
فرمانده سپاه رامسر در پایان گفت: جزئیات زمان، مکان و برنامه های این یادواره متعاقباً اعلام خواهد شد.
خبرنگار: امیررضا قربانی
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان
یادداشت|