۲۷ / شهريور / ۱۴۰۵ - 18 September 2026
۰۶:۴۸
کد خبر : 9783296
۱۲:۲۴

۱۴۰۵/۰۶/۲۵
معاون سیاسی امنیتی استاندار قزوین؛

شتاب گرفتن نهضت عدالت آموزشی با مشارکت مردم و صنایع  

استانداری
شهرام احمدپور، در دومین گردهمایی مجامع خیرین مدرسه‌ساز و معاونان مشارکت‌های مردمی نوسازی مدارس استان‌های منطقه یک کشور در قزوین گفت: با آغاز به کار دولت و توجه ویژه به موضوع عدالت آموزشی، روند توسعه فضاهای آموزشی در استان شتاب گرفته و با استفاده از ظرفیت خیرین، صنایع، بانک‌ها و منابع مالیاتی، ساخت مدارس با سرعت بیشتری دنبال می‌شود.

قزوین_ به گزارش بسیج، دومین گردهمایی مجامع خیرین مدرسه‌ساز و معاونان مشارکت‌های مردمی نوسازی مدارس استان‌های منطقه یک کشور در قزوین برگزار شد.

 

شهرام احمدپور در این نشست با بیان اینکه سرمایه اصلی کشور مردم هستند، گفت: ملت ایران به وسعت ایران اسلامی ظرفیت بزرگی دارد و مردمی که ریشه در تاریخ و تمدن دارند، می‌توانند در عرصه‌های مختلف به کشور کمک کنند.

 

معاون استاندار قزوین با اشاره به جایگاه استان در حوزه مشارکت خیرین مدرسه‌ساز اظهار کرد: قزوین در حوزه فعالیت خیرین استان شاخصی است و خیرین در سال‌های گذشته نقش مهمی در توسعه فضاهای آموزشی داشته‌اند.

 

وی ادامه داد: با استقرار دولت و توجه جدی‌تر به عدالت آموزشی، ما نیز در استان با سرعت بیشتری حرکت کردیم و از ظرفیت‌های مختلف برای توسعه فضاهای آموزشی بهره گرفتیم.

 

احمدپور با اشاره به ظرفیت صنعتی استان قزوین گفت: حدود چهار هزار و ۲۰۰ واحد صنعتی در استان فعالیت می‌کنند که بخش قابل توجهی از نیازهای کشور را تأمین می‌کنند. قزوین حدود ۲۵ درصد شیشه کشور و بخش قابل توجهی از تولید روغن خوراکی، کاشی و سرامیک و همچنین ۱۱ درصد شوینده‌های کشور را تأمین می‌کند.

 

وی افزود: با بازتعریف مسئولیت اجتماعی صنایع، زمینه مشارکت بیشتر واحدهای صنعتی در ساخت مدارس فراهم شده و ۳۰ مدرسه برای ساخت توسط صنایع تعریف شده که عملیات ساخت ۵۰ درصد آنها آغاز شده است.

انتهای پیام/۱۰۱۵


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید