به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج درهندیجان:مراسم سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) با حضور پرشور مؤمنان و عشاق اهلبیت (ع) در هیئت الرضا (ع) شهرستان بندر هندیجان برگزار شد.
درادامه گزارش خبری: مراسم با تلاوت آیات قرآن کریم، مداحی و ذکر مصائب حضرت زهرا (س) به تکریم این بانوی بزرگوار اختصاص یافت.
در این برنامه سوگواری، علاوه بر تجدید یاد و خاطره شهادت ایشان، به جایگاه والای حضرت زهرا (س) در خانواده و جامعه و نقش ایشان در حفظ ارزشهای اسلامی پرداخته شد.
سید رضا مولوی مسئول هیئت الرضا (ع) با تسلیت ایام فاطمیه (ع) اظهار داشت: هیئت الرضا همواره در راستای ترویج فرهنگ عاشورایی و تربیت نسل جدید بر اساس الگوی معصومین (ع) در خدمت مردم منطقه هست و مراسمات مذهبی را باحضور نوجوانان و جوانان بسیجی برگزارمی نماید.
وی افزود: خداوند به تمام عزادارانی که با قلبی شکسته در این مراسم حضور یافتند، اجرشان با حضرت فاطمه زهرا (س) باشد و ما را در صفِ پیروانِ حقیقیِ دخترِ پیامبر اسلام (ص) قرار دهد.
یادداشت | فرشاد عالی
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان