به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از مشهدمقدس، وحیدرضا فریدونی اظهار کرد: عملیات خرید تضمینی گندم سال جاری با اتکا به فرامین رهبر معظم انقلاب تلاش و در جهت تحقق شعار سال "جهش تولید با مشارکت مردم" از روزهای پایانی اردیبهشتماه آغاز شد و در نتیجه افزون بر ۵۲۸ هزار و ۲۹۳ تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان خریداری شده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان خراسان رضوی افزود: در این عملیات که یکی از بزرگترین اقدامات اقتصادی دولت در استان محسوب میشود نزدیک به ۲۸ هزار کشاورز محصول خود را در قالب ۶۹ هزار و ۷۵۲ محموله به مراکز خرید تضمینی تحویل دادند.
فریدونی با بیان اینکه خدمت به مردم برترین معروف بشمار میرود و یکی از مهمترین وظایف دستگاههای اجرایی احصای این معروف پسندیده است اعلام کرد: در سال جاری برگ زرینی در خدمترسانی به مردم و تأمین ذخایر راهبردی گندم استان ورق خورده و در فصل خرید تضمینی گندم امسال علاوه بر ۳۹ درصد افزایش خرید نسبت به سال گذشته رکورد ۵ساله این عملیات اقتصادی نیز در استان شکسته شد.
وی ادامه داد: دسترنج کشاورزان گندمکار استان در فصل خرید به قیمت ۱۷۵ هزار ریال با احتساب ۴ درصد افت مفید و یک درصد افت غیرمفید خریداری شده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان خراسان رضوی ارزش ریالی گندمهای خریداری شده را بالغ بر ۹۲ هزار و ۸۹۹ میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: بیش از ۹۸ درصد مطالبات که رقمی نزدیک به ۹۱ هزار میلیارد ریال را شامل میشود بهحساب گندمکاران واریز شده است.
فریدونی در ادامه به سطح کیفی گندمهای خریداری شده نیز اشاره کرد و گفت: با اتکا به بارندگیهای ابتدای سال، محصول گندمکاران استان کیفیت مطلوبی داشته و مجموع گندمهای خریداری شده به طور میانگین از افت مفید یک و یکدهم، افت غیرمفید یک و سه دهم درصد برخوردار است و دراینبین سنزدگی گندم نیز در کمتر از ۷ صدم درصد گندمهای خریداری شده مشاهده شده است .
وی با بیان اینکه در فصل خرید ۸ سیلوی دولتی چهار سیلوی بخش خصوصی، ۱۰ کارخانه آرد و ۲۷ انبار تعاون روستایی وظیفه خرید تضمینی دسترنج گندمکاران را به عهده داشتهاند، عنوان کرد: سیلوهای دولتی ۲۶ درصد، سیلوهای بخش خصوصی ۱۸ درصد، کارخانههای آرد ۲۵ درصد و انبارهای تعاون روستایی ۳۱ درصد از حجم کل خرید را به خود اختصاص دادهاند.
گفتنی است سال گذشته در استان خراسان رضوی ۳۷۸ هزار و ۹۲۰ تن گندم خریداری شده بود.
اگر معروف و منکر هر دستگاه اجرایی بهدرستی احصا شود میزان رضایت مردم از عملکرد دولت افزایش مییابد. پیگیری مطالبات در حوزههای تخصصی وظیفه اصلی دستگاههای اجرایی است. در هر دستگاه دولتی و اجرایی شورای امربهمعروف و نهیازمنکر تشکیل شده که در رأس آن مدیر دستگاه مربوطه بهعنوان رئیس شورا خدمت میکند.