وی با بیان اینکه ما در بسیج سازندگی بهعنوان پیشانی و نماد خدمترسانی کارمان را با مدیریت جهادی شروع کردهایم افزود: امسال در تعطیلات نوروزی گروههای جهادی فارس در روستاها و مناطق محروم این استان مستقر شدند و ضمن گذراندن تعطیلات خود با مردم این مناطق به خدمترسانی پرداختند.
مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه فجر استان فارس، مشاوره، بازنگری تعاریف اقتصاد مقاومتی، محرومیتزدایی، سازندگی و در یک کلان خدمترسانی به مردم را از اهداف اردوهای جهادی عنوان و خاطرنشان کرد: درحالیکه ایام نوروز افراد به دنبال تفریحات سالم، دیدوبازدید و صلهرحم هستند، بسیج سازندگی فارس محرومیتزدایی را شروع کرده و با حضور در مناطق محروم این استان نگذاشته که محرومان تنها بمانند.
اسماعیلی با تأکید بر نگاه جهادی دولتمردان و نهادینه کردن این تفکر تصریح کرد: مسئولان این استان بهجای تعاریف مناطق برخوردار و کمبرخوردار با حضورشان در مناطق مختلف فارس مناطق محروم را نیز بازتعریف کنند چراکه در این مناطق بیکاری، اعتیاد، مشکلات ماهواره ناشی از نبود فرکانسهای دیجیتال و مشکلات فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی در آیندهای نهچندان دور منجر به تبدیل این مناطق به بیابانهای فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی میشود.
وی با اشاره به وجود پروندههای بسیار طلاق در برخی مناطق روستایی استان فارس، آن را تهدیدی امنیتی، اخلاقی، اقتصادی و فرهنگی برشمرد و تصریح کرد: در برخی از روستاها نیز ازدواج با افغانهای غیرمجاز، آنهم در سنین کم به یک معضل تبدیل شده است.
مسئول سازمان بسیج سازندگی فارس با بیان اینکه مسئولان این استان با مشاهده نقاط محروم از اردوهای جهادی، طرحهای محرومیتزدایی، اقتصاد مقاومتی و در یککلام نظام خدمترسانی پشتیبانی کنند ادامه داد: مسئولان و دولتمردان با حضور در روستاها و دهستانهای محروم ازجمله دوز، سایبان لارستان، مرز داراب، باغ صفا، عمادده، مهدیآباد، نعیمآباد، سرپنیران، دوست ایران، گرگنا، محمودآباد، خسروشیرین، پیراشکفت ممسنی، شهر پیر، زرینشهر و... محرومیت را با تعریف اصیل خود ببینند و لمس کنند.
اسماعیلی بابیان اینکه بسیج سازندگی فارس در ابتدای سال علاوهبر ساخت و ساز در مناطق محروم همراه با اردوهای جهادی دانشجویی و دانشآموزی اقدام به عرصههای متفاوت خدمترسانی با رویکرد محرومیتزدایی، مشاورهها، اقتصاد مقاومتی، امور زنان و... خدمات ویژهای به اهالی استان فارس اهدا کردند اظهار داشت: ساخت خانه عالم، خانه برای بیسرپرستان، مشاورههای کشاورزی، اقتصاد مقاومتی، آگاهیبخشی در مورد فعالیت وهابیت و سلفیگری، آگاهیبخشی به بانوان و مادران در روستاها در راستای جلوگیری از طلاق، اعتیاد، راههای فعال کردن ظرفیتها، نهضت حمایت از تولیدات و صنایعدستی بهویژه برای روستاییان ازجمله این اقدامات است.
وی با بیان اینکه برخی از مسئولان تعاریف مناطق کمبرخوردار را در وجود برق و گاز روستاها میبینند نه هجمههای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی، اضافه کرد: آیا نباید گروههای جهادی که از دانشجویان، دانشآموزان حزبالله لبنان و دیگر هموطنان ایران اسلامی هستند را مورد حمایت و پشتیبانی قرار داد؟
مسئول سازمان بسیج سازندگی فارس در پایان با بیان اینکه از حزبالله لبنان و شهرهای مختلف کشور در قالب گروههای جهادی در این استان مشغول به خدمترسانی هستند، از عدم حمایت مسئولان از این گروهها انتقاد کرد و گفت: تنها سپاه فجر استان فارس از این عزیزان پشتیبانی و حمایت میکند و تا چه زمانی باید به دنبال نامه، درخواست کتبی و دعوتنامه بود و مدیران نیز به همدیگر پاس دهند.