به گزارش خبرگزاری بسیج، لطفالله فروزنده قائممقام جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی ، با اشاره به نخستین جلسه تشکل متبوعش در سال 1394، اظهار داشت: در این جلسه بیانیه لوزان مورد بحث و بررسی اعضای جمعیت ایثارگران قرار گرفت و قرار است در این خصوص بیانیهای صادر شود.
وی ضمن تشکر از تیم مذاکرهکننده هستهای افزود: ما به تیم مذاکرهکننده هستهای اعتماد داریم و به آمریکا و اخباری که منتشر میکند به هیچ عنوان اعتماد نداریم. به نظر میرسد آمریکاییها به دنبال به راه انداختن جنگ روانی هستند تا میان ملت ایران اختلاف ایجاد کنند.
قائم مقام جمعیت ایثارگران افزود: ملت و دولت باید همدل و همزبان پشت سر رهبری بایستند و از حقوق مسلم ایران دفاع کنند؛ طبیعتاً ما در سایه مقاومت 8 ساله قدرتهای بزرگ را پای میز مذاکره آوردیم و مشخص است که آنها نیاز به مذاکره داشتند چرا که جمهوری اسلامی در موضع قدرت است و باید به این مهم توجه کند و از آن دفاع کنیم.
فروزنده با بیان اینکه ابهاماتی در بیانیه لوزان وجود دارد، گفت: ابهامات بیانیه لوزان باید در محافل فنی، کارشناسی و تخصصی مورد بررسی قرار گیرد و نباید منشأ اختلاف شود بلکه متخصصان و مجلس باید نقطه نظرات خود را مطرح کنند و تیم مذاکره کننده با سعه صدر پاسخ دهد تا در فرصت باقی مانده به مذاکرات، نقاط قوت بیانیه تقویت و نقاط ضعف این بیانیه از بین برود.
وی با تأکید براینکه مطالبه جدی ما این است که همه تحریمها باید برداشته شود، ادامه داد: همان گونه که ایران در جهت اعتماد سازی گام برمیدارد آنها نیز باید تمام تحریمها را لغو کنند و به گونهای بیانیه نهایی نگارش شود که تضمینهای کافی را داشته باشد و مجلس و نهادهای مسئول موظف به بررسی ابعاد لازم و ارائه اطلاعات به مردم هستند.
قائم مقام جمعیت ایثارگران با اشاره به شعار سال خاطرنشان کرد: سؤال اصلی درباره همدلی و همزبانی ملت و دولت این است که افراد و گروهها چه کاری در این زمینه میتوانند انجام دهند تا شعار مقام معظم رهبری محقق شود. جمعیت ایثارگران نیز کمیتهای را تعیین کرده است تا در ابعاد سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی بررسی کند و نقطه نظرات خود را دراین زمینه مطرح کنیم.
فروزنده در پایان گفت: دولت باید درباره مطالباتی که مقام معظم رهبری برای حل مشکلات اقتصادی داشتند، تلاش مضاعف کند و در چارچوب سیاستهای اقتصاد مقاومتی گام بردارد چرا که مسئله معاش مردم را با تکیه بر مسائل داخلی میتوان حل کرد؛ غفلت است که کسی حل مشکلات داخلی را به مسائل اقتصادی گره بزند لذا اصلاح ساختار اقتصادی با فرهنگ کار، ایجاد مشارکت مردم و کاهش بوروکراسی به نتیجه خواهد رسید. بنابراین انتظار داریم دولتمردان برنامه مشخصی را در این زمینه ارائه کند و همه موظف به حمایت از دولت هستند تا این مهم محقق شود.