مدیر کل سازمان تبلیغات استان قزوین:

ولایت پذیری حضرت زهرا(س) بارزترین خصوصیت این بانوی بزرگوار است

مدیر کل سازمان تبلیغات استان قزوین بیان کرد: ولایت پذیری حضرت زهرا(س) بارزترین خصوصیت این بانوی بزرگوار است.
کد خبر: ۸۵۰۹۱۱۸
|
۱۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۴

حجت الاسلام علی نعمت اللهی مدیرکل سازمان تبلیغات استان قزوین در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگارخبرگزاری بسیج به مناسبت سالروز ولادت حضرت صدیقه ضمن تبریک به همین مناسبت گفت: ایشان انسان منحصر به فردی بودند که ولادت، حیات و از دنیا رفتنشان بسیار خاص و قابل توجه است حضرت زهرا(س) یک انسان کامل است که در زمان و مکان جاری و نیز ولیة الله و ام الائمه است.

حجت الاسلام نعمت اللهی با اشاره به زمان ولادت حضرت زهرا(س)اضافه کرد: پیامبرقبل از ولادت حضرت زهرا 40 شب به عبادت می پردازند و نهایتا با تناول میوه بهشتی وجود مبارکشان به جهان می آید و در زمان ولادتشان مقدر است که تمام بانوان شاخص دو عالم برای کمک به ولادت ایشان حضور پیدا می کنند.

وی با اشاره به خصلت‌های حضرت زهرا(س) از نظر پیامبراکرم(ص)ادامه داد: تعاریف و خصلت‌هایی است که پیامبر به ایشان نسبت می دهد و همه ما می دانیم که پیامبر انسانی  برگزیده از جانب باری تعالی که انحراف و پرگویی در سخنانش جای ندارد، لذا زمانی که از ایشان با عناوینی چون ام ابیها یاد می کنند و یا ایشان را پاره تن خود می‌خوانند و از آزارکنندگان ایشان اعلام انزجار می کنند تمامی این موضوعات بر اساس حقانیت و خلوص و تقوایی است که در وجود ایشان موج می زند.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی با بیان این نکته که درعرب رسم است که افراد را با کنیه مورد خطاب قرار دهند و این کنیه ها حاکی از ویژگی ها و خصلت های افراد است عنوان کرد: این بانوی بزرگوار بیش از کنیه  دارند که بتول، صدیقه، زکیه، مرضیه، حکیمه، ام العلوم، ام الائمه، ام الفضائل و بسیاری از جمله کنیه‌های حضرت فاطمه(س) می‌باشد.

حجت الاسلام نعمت الهی یادآورشد: بانوی دو عالم ایمانی راسخ داشتند وهمه ما می دانیم وسیله عمل به ایمان تقوا است که ایشان سرشار از تقوا بودند، به عبادت عشق می ورزیدند و آنقدر در این مسئله خلوص داشتند که خداوند تسبیحات اربعه را به صورت هدیه ای ویژه برای ایشان فرستادند و فضیلت آن را برابر با 1000 رکعت نماز دانست.

این مسئول حوزه فرهنگ به مهمترین نکات در زندگی این بانوی بزرگوار اشاره کرد و گفت: ازمهمترین ویژگی‌های  این بانو بزرگوار ولایت پذیری حضرت است، جدا از آنکه حضرت علی همسر ایشان بودند بر ایشان حکم ولایت داشتند و حضرت فاطمه به ایشان به چشم رهبر نیز نگاه می کردند و حتی در این راه جان خود را فدا کردند.

این مسئول خاطرنشان کرد: این حضرت در تربیت فرزند بسیار موفق بودند و از دامن ایشان دو امام آمده است، برخی ها ممکن است این مسئله از تقدیر بدانند ولی ما می بینیم در کنار این دو امام بانو زینب کبری(س) هستند که در واقع بار انتقال پیام عاشورا را به دوش می کشند.

حجت الاسلام نعمت اللهی درپایان خاطرنشان کرد: درست است که حضرت فاطمه در تاریخ تکرار نشدنی هستند و هیچ کس از هیچ نظری نمی تواند با او برابری کند ولی ما باید تمام تلاشمان  را داشته باشیم تا به صفات و خصوصیات این بانوی بزرگوار نزدیک شویم.

 

 

1004/ت30/ب

 

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار