بابک مخبریان افزود: «پل بعثت» بر روي رودخانه اروند احداث شده است، به دليل نزديكي به خليجفارس و جريان جزر و مد، آب رودخانه كيفيت آب دريا را دارد، حداكثر شدت جريان در زمان جزر اتفاق ميافتد كه حدود 2 ميلي ثانيه ميباشد، عرض رودخانه در محل پل900 متر و حداكثر عمق آن 12 متراست.
وی خاطرنشان کرد: پل از لولههايي به طول 12 متر و داراي قطر 56/142 سانتيمتر و ضخامت 16 ميليمتر از نوع فولاد (ST 60) تشكيل شده است، لولهها در هر رديف زنجير توسط اتصالات گوشوارهاي به يكديگر متصلند. هر رديف طوري روي رديف قبلي قرار ميگيرد كه شكل شبكه لانه زنبوري را به وجود ميآورد.
مخبریان تصریح کرد: پل بعثت، شاهكار مهندسي رزمي تاريخ دفاع مقدس در روز سهﺷﻨبه ﻣﻮرخ 22 مهرماه سال 1365 ﺑﮫ اﺗﻤﺎم رﺳﯿﺪ و ﻣﻮرد اﺳﺘﻔﺎده رزﻣﻨﺪﮔﺎن اﺳﻼم ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺖ و برخي از قطعات اين پل، امروز در گلزار شهداي خرمشهر است و برخي ديگر، همانجا كنار اروند، به تماشا نشسته است، تماشاي همت شيرمرداني كه او را خلق كردند و از روي او گذشتند و سندي بر هنر و اراده جوانان اين مرز و بوم افزودند.
مسئول مرکز رشد شهید تهرانی مقدم تصریح کرد: ما برای اینکه این شاهکار را برای عموم مردم در اجلاسیه شهدا قرار دهیم و تلاش داریم این کار با انجام محاسبات دقیق و بکارگیری مهندسین بسیجی انجام پذیرد.
وی بیان کرد: در اجلاسیه شهدا این ماکت را طراحی و اجرا می کنیم تا انشالله گوشه ای از مهندسی جنگ را به تصویر بکشیم که برای مردم ملموس باشند.