خبرهای داغ:
مسئول اداره برنامه ریزی امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان همدان:

ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه بسیاری از جرایم را ریشه‌کن می‌کند

مسئول اداره برنامه ریزی امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان همدان گفت: اگر فرهنگ قرآنی در جامعه نهادینه شود بسیاری از جرایم ریشه‌کن می‌شود.
کد خبر: ۸۵۲۸۲۲۰
|
۲۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۲

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، غلامرضا فرهادی امروز در دومین جلسه تفاهم‌نامه خانه‌های قرآنی استان، اظهار کرد: به دنبال ایجاد نهضت قرآن‌آموزی در روستاها هستیم اما در حال حاضر از 43 روستای شهرستان همدان تنها سه روستا روحانی دارد و این کار ما را مشکل می‌کند بنابراین باید برنامه‌ریزی‌های لازم برای رفع این مشکل انجام شود.

وی با بیان اینکه روستاها با انجام فعالیت‌های قرآنی و حرکت جوانان و خانواده‌ها در راستای قرآن و عمل به دستورات الهی به مدینه فاضله تبدیل می‌شوند، تصریح کرد: در روستاها شاهد برگزاری کلاس‌های قرآن و برنامه‌های مذهبی هستیم و تلاش می‌کنیم تا قرآن را رونق دهیم بنابراین دهیاران باید توجه داشته باشند که خانه‌های عالم و ساختمان‌های اداری بلااستفاده را معرفی کنند تا آن‌ها را برای مراکز قرآنی در نظر بگیریم‌.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر یک هزار و 200 نزاع خیابانی در دادگاه‌ها درحال بررسی است، بیان کرد: اگر فرهنگ قرآنی در جامعه نهادینه شود بسیاری از جرایم ریشه‌کن می‌شود.

وی ادامه داد: یکی از بهترین کارها برای خانه‌های قرآن در روستاها روشن کردن فرهنگ قرآنی است و وظیفه ما این است این فرهنگ را به مردم بنمایانیم و از خیرین و افراد برجسته در این راه استفاده کنیم.

فرهادی با اشاره به اینکه اگر اصل قرآن را در جامعه نهادینه کنیم، بسیاری از مشکلات جامعه حل می‌شود، گفت: مردم دوست دارند در رابطه با مسائل قرآنی به ما کمک کنند اما راهش را نمی‌دانند بنابراین باید به مردم مسیر را نشان دهیم که چگونه این کار را انجام دهند.

* فعالیت دستگاه‌های مختلف در راستای جذب جوانان به قرآن و عترت

مديرکل دفتر امور روستايی و عشایر استانداری همدان نیز گفت: دستگاه‌های مختلفی در راستای جذب جوانان به قرآن و عترت فعالیت می‌کنند که از جمله آنها سازمان تبلیغات اسلامی است به طوریکه رونق قرآن و بحث‌های مرتبط با آن بیشترین تأثیر را در زندگی ما و پیشرفت کشور دارد.

فریدون عربی بیان کرد: اهمیت قرآن و موضوعاتی که به دین اسلام باز می‌گردد باعث شد که توجه بیشتری به قرآن داشته باشیم چراکه هدف ما آشنا کردن جوانان با قرآن است که در این صورت آن‌ها در سایر امور زندگی هم موفق می‌شوند.

وی افزود: در برنامه ماده 194 قانون پنجم توسعه آمده است دهیار مدیر ارشد روستا است و باید توجه ویژه‌ای به امور روستا داشته باشد.

جواد صدیق مدیر بنیاد قرآن روستاهای استان نیز بیان کرد: متأسفانه دشمن در امور دینی و فرهنگی از ماخیلی جلوتر است و اگر دیر اقدام کنیم فرهنگ ما را از میان خواهند برداشت.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار