رئیس کارگروه علمی، آموزشی و پژوهشی خانه نخبگان بسیج استان زنجان مطرح کرد

عدم همخوانی پذیرش دانشجو در زنجان با نیازهای استان

رئیس کارگروه علمی، آموزشی و پژوهشی خانه نخبگان بسیج استان زنجان گفت: بین پذیرش دانشجو و نیازهای استان زنجان همخوانی لازم وجود ندارد.
کد خبر: ۸۵۴۰۰۳۴
|
۲۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۸
به گزارش خبرگزاری بسیج، علی صحبتلو شنبه‌شب در جلسه خانه نخبگان بسیج استان زنجان بسیج اظهار داشت: کار گروه علمی، آموزشی و پژوهشی خانه نخبگان بسیج استان زنجان طی چهار ماه از آغاز فعالیت خود، موفق به شناسایی 40 عنوان پژوهشی در رابطه با مسائل و مشکلات در مراکز علمی و پژوهشی شده است.

وی با اشاره به اهمیت رسالت آموزش عالی در استان عنوان کرد: بیشتر مشکلات شناسایی شده مربوط به دانشگاه است.

رئیس کارگروه علمی، آموزشی و پژوهشی خانه نخبگان بسیج استان زنجان، عدم توجه به رسالت دانشگاه‌ها را از مهم‌ترین مشکلات مراکز علمی در استان خواند و افزود: کمبود منابع مالی موجب حرکت دانشگاه‌ها به سمت خصوصی‌شدن و دریافت شهریه توسط نهادهای علمی شده است.

صحبتلو ارتباط میان دانشگاه‌ها و صنعت را بسیار اندک خواند و افزود: باید تعامل بین دو این نهاد افزایش یابد.

وی از عدم وجود وحدت رویه در زمینه اجرای آیین‌نامه‌های مراکز علمی گله کرد و گفت: این عدم وحدت، مشکلات عدیده‌ای در مراکز علمی ایجاد کرده است.

رئیس کارگروه علمی، آموزشی و پژوهشی خانه نخبگان بسیج استان زنجان با اشاره به عدم رعایت سقف پذیرش دانشجو در مراکز علمی ادامه داد: پذیرش دانشجو در استان با نیازهای علمی استان همخوانی ندارد.

صحبتلو بر تاسیس رشته‌های متناسب با بازار کار استان زنجان تاکید کرد و گفت: باید دانشگاه‌ها در نحوه پذیرش دانشجویان در مراکز علمی تجدید نظر کنند.

وی با گله از ایجاد بازار خرید و فروش مقاله و پایان‌نامه در مراکز علمی اظهار کرد: باید از ایجاد چنین بازارهایی جلوگیری شود.

رئیس کارگروه علمی، آموزشی و پژوهشی خانه نخبگان بسیج استان زنجان با اشاره به محدودبودن رشته‌های دانشگاهی، خدماتی و تولیدی خاطر نشان کرد: صنایع‌دستی تولیدی به سمت علمی‌شدن سوق داده نشده است.

صحبتلو با بیان اینکه دانشجویان انگیزه کمی برای گذراندن تحصیلات عالی دارند، تاکید کرد: باید انگیزه در بین افراد ایجاد شود.

در ادامه جلسه، رئیس کارگروه حقوقی خانه نخبگان بسیج استان زنجان با اشاره به اینکه این کارگروه در تلاش برای آگاه‌سازی مردم نسبت به حقوق خود است، اظهار کرد: این آموزش‌ها در مکان‌های مختلف از جمله مساجد و مدارس صورت می‌گیرد.

یوسف مجتهدی با اشاره به آموزش‌های کاربردی حقوق در مدارس تاکید کرد: باید فعالیت‌های عملی در اولویت نخست کارگروه‌ها قرار گیرد.

ارسال نظرات
آخرین اخبار