وی با بیان اینکه شاخصهای مشخصی برای ارزیابی فعالیتهای اقامه نماز در ادارات در نظر گرفته شده است، تاکید کرد: فعالیتهای نهادهای مختلف مورد بررسی قرار گرفته و ارزیابیها امتیازدهی میشود.
قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه سالانه دستگاههایی به عنوان دستگاه برتر در زمینه نماز برگزیده میشوند، اضافه کرد: در سالهای گذشته صدا و سیما و آموزش و پرورش موفقیتهای چشمگیری در این زمینه داشتند.
مظفر با اشاره به اینکه ارزیابیهای صورتگرفته در ادارات دو موضوع مهم را به نمایش گذاشته است، عنوان کرد: حضور کمرنگ مدیران نهادها در جلسات نماز جماعت و حضور کمتر کارکنان موضوع مورد توجه نماز در ادارات و نهادها است.
وی با اشاره به موضوع مهم نمازخانههای بیراهی در کشور خاطرنشان کرد: در این زمینه نهادهای مختلف با ستاد اقامه نماز همکاری داشته که از جمله آنها میتوان به وزارت راه و شهرسازی، شرکت نفت، اوقاف و مردم اشاره کرد.
قائممقام ستاد اقامه نماز کشور اضافه کرد: وضعیت نمازخانههای بین راهی در کشور تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی دارد.
مظفر با اشاره به اینکه باید به ازای هر 50 کیلومتر یک نمازخانه بین راهی فعال وجود داشته باشد، اظهار کرد: این میزان در کشور به ازای هر 150 کیلومتر راه یک نمازخانه است.
وی با بیان اینکه گسترش اقامه نماز صبح در مساجد در دستور کار قرار دارد، تاکید کرد: باید موانع و علل اقامه کم نماز صبح در مساجد شناسایی و رفع شود.
قائممقام ستاد اقامه نماز کشور ادامه داد: برنامهریزی شده است اقامه نماز صبح در یک هزار و 200 مسجد کشور انجام گیرد.
مظفر بر افزایش فعالیتهای توسعه نماز در محیطهای حضور پر رنگ مردم همانند اماکن تفریحی تاکید و اظهار کرد: باید در زمینه گسترش نماز از روشهای جدید بهره برد.