صفار هرندی در دوره "شهید چمران":

امریکا جرات حمله نظامی با ایران را ندارد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به نقل از یکی از سیاستمداران امریکایی گفت: اگر آمریکا وارد جنگ با ایران شود، در همان روز نخست جنگ ۲۰تا ۳۰ هزار کشته از خود بر جای می گذارد.
کد خبر: ۸۵۵۲۷۷۵
|
۱۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۷

به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی، محمد حسین صفار هرندی در دوره اموزشی " شهید چمران" که در مجتمع فرهنگی آموزشی امام رضا (ع) مشهد برگزار شد در بیانات خود به افرادیکه جزو موثرین تدارکات جریانات انقلابی بودند ولی امروز شعارهایشان متفاوت با شعار آن زمان است اشاره کرد و افزود: اینگونه افراد به دلیل فقدان اطلاعات صحیح برآوردهای نادرستی پیدا می کنند و انگیزه های فاسدی ندارند.

وی ادامه داد: این افراد اجیر شده قدرت های مسلط نیستند بلکه مشکل آنان برداشت نادرست نسبت به پیرامون خود است و باید برای آنان برآورد صحیح مبتنی بر اطلاعات درست بیاوریم و نباید برخورد ایدوئولوژیک با انان داشت چرا که ممکن است ما نیز دچار چنین سرنوشتی در آینده شویم.

وی خطاب به این افراد که معتقدند این دنیا را یک کد خدا اداره می کند و باید برای ادامه حیات خود با این کدخدا تعامل کنیم اظهار داشت: امریکا زمانی ابرقدرت بود ولی حالا به لحاظ اقتصادی به دلیل افزایش بدهی هایش به مردم خود و دیگر ملت ها نسبت به تولید ناخالص ملی بسیاری از کشورها حاضر به سرمایه گذاری در این کشور نیستند.

صفارهرندی خاطر نشان کرد: امریکا درصدد بود که ادامه حیات خاورمیانه به نام خود و آنطور خود می خواست رقم بخورد ولی حماس معادلات قطعی نظامی آنان را بر هم ریخت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: اکنون بسیاری از زمامداران آمریکایی در نقد عملکرد جمهوری خواهان در عراق می گویند که ساقط کردن صدام کار بسیار نادرستی بود؛ چرا که با از بین رفتن او انقلابیون عراق که دست آموز جمهوری اسلامی ایران هستند، روی کار آمدند و با این کار عراق را دو دستی تحویل ایران دادیم.

وی به قدرت نظامی ایران اشاره کرد و افزود: یکی از سیاستمداران آمریکایی گفته است که اگر آمریکا وارد جنگ با ایران شود، در همان روز نخست جنگ ۲۰تا ۳۰ هزار کشته از خود بر جای می گذارد؛ بنابراین هیچ وقت جرات این را ندارد که وارد جنگ نظامی با ما شود.

صفارهرندی اشاره داشت: ایران با یارگیری انقلابیون در سطح منطقه توانسته به لحاظ استراتژیک نفوذ زیادی پیدا کند بطوریکه زمانی بود که امریکا حق داشتن یک سانتریفیوژ را به ایران نمی داد و لی امروز مجوز 6000 سانتریفیوژ را به ما داده است که این نشان از ضعف امریکا در برابر ایران است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام مشکلات فرهنگی را مهمتر از مشکلات سایر عرصه‌ها دانست و گفت: باید فکر کنیم که چه کسی متولی فرهنگ در کشور است و چگونه می توان انتظار داشت هر 4 سال یک نفر و با یک طرز فکر و سلیقه، متولی فرهنگ کشور می‌شود، نمی‌توان در این زمینه به ثبات رسید.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار