وی افزود: در 5 ماهه ابتدای سال 94 نیز 271 پرونده مربوط به زمین خواری ثبت شده است.
دادستان شهرستان شاهرود خاطر نشان کرد: در جعل اسناد 94 پرونده جعل در این زمینه ثبت شده است که پرونده های مربوط به جعل در شهرستان شاهرود حداکثر 20 روزه رسیدگی و به نتیجه می رسد.
وی با تاکید بر عزم جدی برای برخورد با زمین خواری گفت: با همکاری همه دستگاه ها عزم جدی داریم تا با این پدیده شوم مقابله کنیم.
رجبی افزود: همدلی و همزبانی و استفاده از ظرفیت دستگاه ها می توان پیگیری جرم را در دست اندازی به اراضی ملی انجام داد.
وی با تاکید بر شناسنامه دار کردن اراضی ملی عنوان کرد: شناسنامه دار کردن می تواند از بسیاری از این سوء استفاده ها جلوگیری نماید.
رجبی با اشاره به نخاله ریزی در حریم رودخانه شاهرود بیان کرد: این نخاله ریزی سبب مسدود شدن و ایجاد حادثه برای شهر دارد و باید پیگیری شود و حریم بستر رودخانه حراست شود تا دست اندازی صورت نگیرد.
وی با تقدیر از نیروی انتظامی در همکاری سریع برای برخورد با تعرض به انفال گفت: با توجه به ماده 38 آین نامه اجرایی زمین شهری بدون رای دادگاه اقدام می شود و قلع و قمع صورت می گیرد و حضور نیروی انتظامی جای تقدیر دارد.
مسئول کمیته شورای حفاظت از حقوق بیت المال با تأکید بر مبارزه با زمین خواری اظهار کرد: ما می خواهیم این زمین ها را از متصرفین گرفته و به کسانی که استحقاق دارند بدهیم و باید خلأهای قانونی را شناسایی کنیم و بر رفع آنها تلاش نماییم.
رجبی با اشاره به حل مشکل سند پلاک 477/6 کال شاه قلی گفت: در این قسمت از مهدی آباد مشکل سند رسمی حل شده و با توجه به نامه ارسال شده به اداره ثبت مردم این شهرک و پلاک می توانند نسبت به اخذ سند رسمی اقدام کنند.
در این جلسه مدیریت جهاد کشاورزی شاهرود به بیان قانون حفظ کاربری اشاره کرد و بر حل این موضوع و تفسیرهای مختلف از آن تاکید و رعایت آن و اهتمام همه دستگاه ها در این زمینه را خواستار شد.
رئیس اداره محیط زیست نیز با اشاره به چهار پرونده در 10ماه اخیر گفت:در میامی دو پرونده بوده که رفع تصرف شده و بیت المال بازگشته و در بسطام نیز دو پرونده است که با همکاری دستگاه قضا در حال پیگیری و به نتیجه رسیدن و بازگشت تصرفات به بیت المال است.
رئیس شورای شهر شاهرود نیز در این جلسه در خصوص تغییر کاربری ها توضیحاتی را ارائه کرد و به دقت در این زمینه و همکاری با جهاد کشاورزی تأکید کرد.
فرمانده نیروی انتظامی شاهرود نیز با اعلام آمادگی برای کمک به موضوع زمین خواری و مبارزه با تصرفات غیرقانونی گفت: ما در خدمت همه دستگاه های مسئول هستیم و با توجه به امکانات خود در بخش های مختلف و شهرها و روستاها برای مقابله با سودجویان زمین خوار آمادگی داریم همانطور که تاکنون اینگونه بوده است.
رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان شاهرود نیز در سخنانی با تقدیر از دستگاه قضا در اهتمام برگزاری این جلسه و تقدیر ار دستگاه های قضایی و انتظامی شهرستان با اشاره به موضوع جنگل ابر شاهرود اظهار کرد: 5/48 کیلومتر در این جاده کار شده که 1400 تا 1500 متر در عرصه جنگل است و با توجه به هزینه 24 میلیارد تومانی تاکنون مردم انتظار دارند آب از چشمه سارهای قطری به بهره برداری برسد.
شوکت نیا با اشاره به امضا تفاهم نامه بین منابع طبیعی استان و آبفای شهری استان در خصوص این امر گفت: تاکنون 320 متر پیشرفت داشته است و با توجه به تفاهم نامه کار انجام می شود و نظارت دقیق منابع طبیعی در این امر وجود دارد.
وی با اشاره به زمین خواری منابع طبیعی در شهرستان بیان کرد: در منطقه دهملا زمین خواری انجام شده که با پیگیری 5/13 هکتار از اراضی ملی بازگردانده شد که منتظر صدور سند از طرف اداره ثبت هستیم.
رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان شاهرود با اشاره به زمین خواری در منطقه بین تپال و صحرای جلالی شاهرود گفت: با توجه به نقشه برداری برگه تشخیص زده شده و ارسال شده تا این منطقه که جزو انفال است حفظ و حراست شود.
شوکت نیا با اشاره به اینکه عمده مشکلات در بخش بسطام است عنوان کرد: در منطقه رو به روی شرکت سیمان 5/48 هکتار منابع ملی است که توسط اشخاصی تصرف شده و تلاش داریم که این موضوع نیز به نتیجه برسد.
رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان شاهرود با اشاره به 10 مورد تخریب و رفع تجاوز از اراضی ملی در سال 93 گفت: 302 هزار و 996 متر مربع در سال 93 و در سال 94 چهار مورد و به مساحت 170 هزار و 670 متر مربع تخریب و رفع تجاوز از اراضی ملی شده است که بیشتر در بخش بسطام قرار دارند.
همچنین مدیر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) استان سمنان اظهار کرد: با این فرمان امام اموالی که در اختیار ولی فقیه می باشد با توجه به شیوه نامه ها و حکم حکومتی مورد استفاده قرار می گیرد.
دهشیری با اشاره به تغییر خط مشی ستاد فرمان حضرت امام در سال 86 افزود: در این سال رهبر انقلاب بر حل مشکلات محرومین تاکید و این دغدغه رهبر معظم انقلاب سبب شد در کمتر از یک هفته بنیاد برکت تأسیس شود.
وی با بیان اینکه بنیاد برکت در آمد ستاد اجرایی فرمان امام راحل را دریافت می کند، بیان کرد: اموال بلا صاحب، مجهول المالک،صاحب متواری،کالای قاچاق صاحب متواری و... در اختیار ولی فقیه قرار گرفته و در بنیاد برکت استفاده می شود.
مدیر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) استان سمنان با بیان اینکه در هفت سال گذشته درآمد بنیاد برکت در چهار بخش هزینه می شود، عنوان کرد: بخش اقتصادی، زیربنایی فرهنگی، سلامت و قرض الحسنه و ایتام و نیازمندان بخش های هزینه ای بنیاد برکت است.
دهشیری تصریح کرد: در بخش اقتصادی 3 هزار میلیارد تومان در 200 شرکت کار آفرینی مشارکت شده که 138 شرکت تا پایان سال 93 به بهره برداری رسیده و 62 شرکت امسال به بهره برداری می رسند.
وی با اشاره به بخش زیربنایی فرهنگی ادامه داد: ساخت مدارس با مشترکت بنیاد برکت در سراسر کشور که در استان سمنان 9 مورد و در شهرستان شاهرود 2 مورد در بسطام و بیارجمند بوده است.
مدیر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) استان سمنان با اشاره به تحت پوشش قرار دادن 10 هزار نفر از افراد بی سرپرست در سال 93 گفت: در سال 94 نیز 8 هزار نفر تحت پوشش قرار می گیرند که 511 نفر از این تعداد مربوط به استان سمنان است که بخش عمده آن مربوط به شهرستان شاهرود و میامی است.
دهشیری با اشاره به برنامه برای زوج های نابارور اظهار کرد: 2500 زوج نابارور در کشور شناسایی که 500 نفر امسال به هزینه نباید برکت معالجه خواهند شد.
وی با اشاره به احداث 1000هکتار جنگل بیان کرد: تمام درآمدهای بنیاد صرف محرومیت زدایی و توسعه و آبادانی کشور می شودو ساخت خانه عالم،بیمارستان و وام مسکن توسط این بنیاد انجام می پذیرد.
مدیر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) استان سمنان با اشاره به برپایی نمایشگاه دستاوردهای اجتماعی ستاد فرمان امام در تهران اعلام کرد: تاکنون 2500 نفر از خارج و داخل کشور از این نمایشگاه دیدن کرده اند و با توجه به ظرفیت و پتانسیل می توان از امکانات این نمایشگاه برای استفاده در شهرستان بهره ببرید.