اجرای 494 طرح محرومیت‌زدایی توسط قرارگاه قرب کوثر در کردستان

فرمانده قرارگاه قرب کوثر خاتم‌الانبیاء(ص) از اجرای 866 طرح محرومیت‌زدایی در کردستان توسط قرارگاه قرب کوثر خبر داد و افزود: تاکنون 494 طرح به سرانجام رسیده است و مابقی در دست اجراست.
کد خبر: ۸۵۸۲۷۱۲
|
۲۷ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۰

به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، سردار سیدضیاءالدین حزنی در مراسم افتتاحیه پروژه های محرومیت زدایی شهرستان قروه که شب گذشته در مسجد جامع این شهرستان برگزار شد اظهار داشت: 866 طرح محرومیت‌زدایی در کردستان توسط قرارگاه قرب کوثر اجرایی می‌شود که بخش عمده‌ای از آن بهره‌برداری شده است.

وی افزود:تاکنون 494 طرح به سرانجام رسیده است و مابقی در دست اجراست.

وی اعتبار اجرای این طرح‌ها را 73 میلیارد و 590 میلیون ریال اعلام کرد و افزود: این طرح‌ها شامل 208 مسجد و حسینیه، 41 غسالخانه، 5 باب کتابخانه، 25 جاده روستایی، یک مصلی، 11 مجموعه ورزشی، 45 باب خانه عالم، 6 حوزه علمیه، 406 سرویس بهداشتی، 45 پل، 12 خانه ایتام، 23 طرح آبرسانی، یک درمانگاه و چند طرح کشاورزی است .

وی افزود: از این تعداد، 124 طرح عمرانی با 19 میلیارد و 500 میلیون ریال به شهرستان قروه اختصاص دارد.

به گفته حزنی، طرح‌های محرومیت‌زدایی در راستای برقراری امنیت پایدار و کارآمدی نظام مقدس جمهوری اسلامی اجرا می‌شوند.

وی رضایت خداوند متعال، خشنودی امام زمان(عج)، شادی روح امام راحل و شهدا و رضایتمندی مقام معظم رهبری را از جمله دیگر اهدافی برشمرد که که قرارگاه سازندگی قرب کوثر در قالب اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سطح کشور و استان‌ها دنبال می‌کند.

وی افزود: کمک به رفع فقر و محرومیت، پیوند مردم با نظام مقدس جمهوری اسلامی، ایجاد محبوبیت برای نظام، اثبات کارآمدی نظام، ایجاد بارقه امید و نشاط در مردم، رشد اقتصادی مردم، بهبود وضعیت معیشت مردم، ترمیم خرابی‌ها و آبادانی مملکت و حل مشکل مردم محروم و ستمدیده و کمک به دولت جمهوری اسلامی نیز از جمله اهدافی است که در قالب این پروژه‌ها پیگیری می‌شود.

حزنی با اشاره به ویژگی‌های طرح‌ های محرومیت‌زدایی، گفت: 80 درصد طر‌ح های اجرایی قرارگاه قرب کوثر، کوچک، عام‌المنفعه و زودبازده است که فاقد پیچیدگی‌های فنی و مهندسی بوده و توسط ساکنان بومی هر منطقه قابلیت اجرایی دارد.

وی با بیان اینکه حجم عمده فعالیت‌های این قرارگاه در نقاط دورافتاده، محروم، مرزی و حساس انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: 90 درصد از این اقدامات در سطح کشور به صورت عمرانی و 10 درصد به صورت امدادی، آموزشی، فرهنگی و ورزشی انجام می‌شود که حدامکان تلاش می‌شود در ساخت و سازها به استحکام ، کیفیت، اقتصادی بودن پروژه‌ها با پرهیز از نگرش انتفاع انجام گیرد.

این مسئول یکی از فعالیت‌های جدید این قرارگاه را در بخش کشاورزی اعلام کرد و افزود: این فعالیت در حاشیه مرزها از استان سیستان و بلوچستان تا مرزهای غرب و شمال غرب در حال انجام است.

حزنی به گروه‌هایی که با قرارگاه سازندگی قرب کوثر در انجام پروژه‌ها همکاری می‌کنند اشاره کرد و گروه‌های تخصصی و موسسات قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا، نیروی زمینی، دریایی، هوا و فضای سپاه، قرارگاه‌های عملیاتی و سپاه‌های استانی سراسر کشور، گروه‌های جهادی و دانشجویی، طلاب و دانش‌آموزی و گروه‌های مردمی را از جمله این گروه‌ها برشمرد.

وی در ادامه با بیان اینکه رمز موفقیت سپاه پاسداران در مردمی بودن آن است، گفت: این نهاد آمادگی خدمتی بالاتر از تعهدات خود را برای اعتلای نظام اسلامی داراست.

به گفته حزنی، یکی از سفارشات موکد نبی مکرم اسلام (ص) و مولای متقیان حضرت علی (ع)، رسیدگی به امور مستضعفان بوده است که امام راحل و مقام معظم رهبری نیز توجه نسبت به محرومان و پابرهنگان را همواره متذکر شده‌اند.

وی طرح‌های اجرایی را هدیه مقام معظم رهبری به مردم مناطق محروم کشور معرفی و اظهار داشت: افتخار سپاه این است که از مردم است و در هر صحنه ای که حضور این نهاد را ایجاب کند، حضوری فعالانه دارد.

این مسئول از مردم، با مردم و برای مردم بودن را بزرگترین حسن برای یک نهاد اعلام و خاطرنشان کرد: امام راحل نمونه بارز مردم داری و مردم محوری بودند و اکنون نیز خلف صالح ایشان مقام معظم رهبری ، مراجع عظام و مسئولین مردم دار و مردم یار و مردم دوست هستند.

فرمانده قرارگاه قرب کوثر خاتم‌الانبیاء(ص) یکی دیگر از نمونه‌هایی که دارای روحیه مردم‌داری بود، سردار شهید حاج حسین همدانی دانست و افزود: آنهایی در راه خدمت به مردم موفق تر هستند که روحیه مردم‌داری داشته باشند.

ارسال نظرات
آخرین اخبار