حمیدرضا

سرآغاز فريضه امر به معروف از درون خانواده ها شروع مي شود

سرمربي طرح صالحين سازمان بسيج هنرمندان ايلام :فريضه امر به معروف از مسائل مهمي است كه بعد از نماز مهم ترين اصل مي باشد و سرآغاز اين فريضه الهي از درون خانواده ها شروع مي شود.
کد خبر: ۸۵۸۴۶۶۶
|
۰۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۹

به گزارش خبرگزاری بسیج؛ حجت الاسلام علي چراغي پور سرمربي طرح صالحين سازمان بسيج هنرمندان ايلام در همايش تخصصي شوراي امر به معروف و نهي از منكر سازمان بسيج هنرمندان ايلام اظهار كرد: امر به معروف در دين مبين اسلام از دو جهت اصول دين و فروع دين مورد توجه قرار دارد.

وي با بيان اينكه امام حسين (ع) بخاطر احياي فريضه امر به معروف و نماز قيام نمودند عنوان كرد: فريضه امر به معروف از مسائل مهمي است كه بعد از نماز مهم ترين اصل مي باشد و سرآغاز اين فريضه الهي از درون خانواده ها شروع مي شود.

اين مسئول، در ادامه اظهارات خود به رسوم عزاداري در استان اشاره كرد و ابراز داشت :عزاداران نبايد مساجد را خالي بگذارند اما به كرار مشاهده مي شود كه در كنار مساجد هيئت هاي عزاداري تشكيل شده اند و مراسمات در مساجد برگزار نمي شود.

حجت الاسلام چراغي پور اظهار داشت: در اجراي فريضه امربه معروف ابتدا بايد خود فرد، اجرا كننده باشد و به شرايط اين فريضه الهي واقف بود، چراكه اگر خود فرد آمر به معروف نباشد نمي تواند بر افراد ديگر تاثير گذار باشد.

سرمربي طرح صالحين سازمان بسيج هنرمندان ايلام در بخش ديگري از اظهارات خود به قانون حمايت از آمران به معروف و ناهيان از منكر اشاره كرد و اذعان داشت:اين قانون به تائيد مجلس شوراي اسلامي رسيده است كه به موجب آن مسئولين موظف هستند، طبق قانون از ضابطين امر به معروف حمايت كنند و در صورت بروز هر اتفاقي حامي ضابطين باشند.

چراغي پور در بخش ديگري از اظهارات خود به تقسيم بندي مقوله هنر در رشته هاي مختلف اشاره كرد و عنوان داشت: هنر شامل بخش هاي،هنر واقعي، خيالي، ديني، غير ديني ، تصويري و غير تصويري است.

وي ادامه داد: اگر هنرمند تلاش خود را براي نشان دادن واقعيت متمركز كند و از احساسات خود نيز استفاده نمايد هنر واقعي و اگر هنر نقش خيالي بودن و تلاش در جهت آفرينش و روياپردازي را داشته باشد هنر خيالي قلمداد مي شود.

چراغي پور خاطر نشان كرد: هنر خوب هنر نيكويي است كه آفرينش آن در خور و ستايش هنرمند در رشته خاصي باشد و تلاش هنري كه قابل ستايش نباشد و هنرمند نتواند آن را بيان كند هنر بد ناميده مي شود.

اين مسئول در ادامه به تعاريفي از هنر ديني ،تصويري و غير تصويري اشاره كرد و عنوان كرد:هنر ديني محتواي آن در ابتدا تا انتها ديني است و مسائل ديني و اخلاقي را در قالبهاي مختلف ديني بيان مي كند و با بيان حقايق سعي در جذب افراد مي نمايد.

وي ادامه داد: محتواي هنر تصويري با استفاده از ابزارهاي نقاشي ، گرافيك و تصوير بيان مي شود و موسيقي ،نوازندگي ،گويندگي و خوانندگي از ابزارآلات هنر غير بصري است.

اين روحاني برجسته استان، با تاسي از فرمايشات پيامبر مكرم اسلام عنوان كرد:هر كاري كه انجام مي دهيم بايد از روي عقل و علم باشد و ضمن مشخص شدن اهداف ، براي آن برنامه ريزي لازم صورت گرفته باشد..

سرمربي طرح صالحين سازمان بسيج هنرمندان استان در پايان اظهارات خود به مهم ترين شاخصه هاي پيرامون برنامه ريزي در حوزه هنر اشاره كرد و عنوان داشت : زمان، اهداف، مكان، روش اجراي برنامه و محتوا از جمله مقوله هاي اصلي هنر است كه بايد در مرحله عمليات تا اجراي فعاليت فرهنگي و هنري به آن پرداخته شود.

گفتني است در پايان اين همايش نشست پرسش و پاسخ پيرامون مسائل جامعه، ديني و مذهبي برگزار شد.

ارسال نظرات
آخرین اخبار