هنرمندان به معاصرسازی عاشورا بپردازند/ وارد پژوهش هنر عاشورایی میشویم
وی ادامه داد: این موضوع نشان میدهد شرکتکنندگان به خلوص میرسند و اینها فارغ از جشنواره، جایزه و عنوان میخواهند در این سوگواره بمانند؛ برای ما هم اعتقاد قلبی و خلوص نیت شرکتکنندگان مهم است.
مدیر دفتر هنرهای تجسمی حوزه هنری بیان داشت: در سالهای پیشین تأکید زیادی داشتیم شرکتکنندگان به معاصرسازی هنر عاشورا بپردازند. حتی بین من و داوران سر این مسئله مشکل پیش آمد. در هر صورت من تأکید داشتم پیام عاشورا را براساس دوره معاصر منتقل کنیم.
وی گفت: هنرمندان در جستجوی مضامین و قالبهای جدید نیستند در حالی که ما نیازمند آرشیو جدید در ساختار جدید و ذهن خلاق هستیم.
گودرزی دیباج بیان داشت: باید هنر عاشورایی طوری باشد که در طول سال از این هنر استفاده کرد در این زمینه هم پیام عاشورا مهم است لذا باید هنر عاشورایی را طوری خلق کنیم که دارای زیباییشناختی و قالبهای فاخر باشد. به عنوان مثال چرا نباید مجسمههایی با مضامین عاشورا در دکور منزلهایمان قرار گیرد؟!
وی با اشاره به توجه هنر عاشورایی در عرصه بینالمللی بیان داشت: توجه به برخی نشانهها برای عوام است باید به مؤلفههایی فکر کنیم که در کشورهای دیگر معنای هنر عاشورایی و آثار خلق شده در این رابطه درک شود.
مدیر دفتر هنرهای تجسمی حوزه هنری یادآور شد: یکی از کارهایی که در بحث هنر عاشورایی آغاز کردیم ورود به عرصه پژوهش است تا به یک الگوی خوبی در این زمینه دست یابیم.
وی در پایان از مدیران، اساتید و داوران برگزاری این سوگواره قدردانی کرد.