خبرهای داغ:

توسعه تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد سیاستی قابل تقدیر است

رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود گفت: امروز دانشگاه آزاد اسلامی سند افتخار برای جمهوری اسلامی ایران و یک نهاد ماندگار در عرصه داخلی و خارجی است .
کد خبر: ۸۵۹۴۵۱۲
|
۲۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۷
به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، کاظم جلالی در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود اظهار کرد: وقتی دستاوردهای دانشگاه و این موفقیتها را می بینیم باید خالصانه ترین درودها و سلام های خود را به روح مطهر امام عظیم القدر و بزرگوار و شهیدان عزیز تقدیم کنیم که با ایثارگری خود این فضا را برای جامعه فراهم کردند که امروز بحمدلله این مجموعه پرافتخار از چنین بالندگی برخوردار شده است .

نماینده شاهرود و ومیامی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه یکی از نهادهایی که جزو ثمرات انقلاب است و بی تردید در آن کارهای بسیار بزرگی انجام شده دانشگاه آزاد اسلامی است ؛ بیان کرد : ما می بینیم که منابع نفتی و اعتبارات در اختیار خیلی از جاها قرار گرفت اما اتفاقی نیافتاد و یا کم افتاد و یا بعضا اثراتش معکوس بود اما در دانشگاه آزاد اسلامی با اندک پولی که امام بزرگوار اختصاص دادند یک نهادی این چنین بزرگ و پرافتخار ظهور یافت باید و باید بابت این مهم به همه دست اندرکارن این دستاورد بزرگ و ارزشمند دستمریزاد گفت .

وی با بیان خاطره ای از چگونگی بوجود آمدن دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود گفت : من بارها این را عرض کرده ام که دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود جزو همان چند واحد اولی است که با پول امام کارش را آغاز کرد و روزی که رئیس وقت آن زمان این دانشگاه برای اولین بار اعلام کرد که چنین دانشگاهی در دست تاسیس است تصورات خام ما این بود که این دانشگاه جایی است که لابد می خواهند آموزش های دینی به مردم بدهند ، بعد هم که این دانشگاه شکل گرفت می گفتند دانشگاه سراسری است یا آزاد که سوالی تحقیر آمیز بود که مثلا اگر دانشگاه آزادی هستید با دانشجویی که در دانشگاه سراسری است فرق دارید و بالاخره همه این مراحل طی شد و امروز دانشگاه آزاد اسلامی سند افتخار برای جمهوری اسلامی ایران است و یک نهاد ماندگار در عرصه داخلی و خارجی .

جلالی با بیان اینکه موفقیت های این دانشگاه در عرصه خارجی زیاد است خاطرنشان کرد : امروز دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک دانشگاه شناخته شده در عرصه خارجی مطرح است .

وی گفت : جا دارد از روسای قبلی دانشگاه و همچنین از میرزاده ریاست امروز دانشگاه آزاد اسلامی تشکر کنم که با یک نگاه غیر پوپولیستی و با یک درک درست از دانشگاه آزاد اسلامی امروز این مجموعه عظیم را مدیریت می کنند و به واقع این جملاتی را که امروز می گویم با عرق عرض می کنم چرا که شناخت کاملی از شخصیت آقای میرزاده دارم .

رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با یادی از روسای قبلی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود این دانشگاه را در سطح شهرستان شاهرود و در بین سایر واحدهای دانشگاهی نمونه خواند و گفت : این واحد دانشگاهی رشد بسیار چشمگیری داشته است .

کاظم جلالی با تمجید از سیاست خوب افزایش رشته های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد اسلامی گفت : این گام بسیار خوبی است و متاسفانه بعضی ها بدخواهی می کنند و اینکه فرزندان این مرز و بوم بروند و دانشگاهها را در دیگر کشور ها آباد کنند آنهم بعضا در دانشگاه های درجه بعضی کشورها و با ارز مملکت بروند بیرون از این مرزها درس بخوانند و فقط هدف این باشد که می خواهند دانشگاه آزاد را تضعیف کنند این سیاست غلطی است لذا باید تحصیلات تکمیلی در دانشگاهها گسترش یابد و رشته ها افزایش پیدا کند تا پول این مملکت باعث آبادانی خود کشور شود نه کشورهای دیگر .

نماینده شاهرود و میامی افزود : در خیلی از جاها باعث شدیم تا پول این مملکت با سیاستهایی غلط خارج شود؛ اما نباید کاری کنیم که این اتفاق در دانشگاهها هم بیفتد لذا سیاست دانشگاه آزاد در زمینه گسترش رشته های تحصیلات تکمیلی سیاست قابل تقدیری است و به نظر من این موضوع می تواند هم صرفه جویی ارزی را بدنبال داشته باشد و هم موجب عدم آسیب فرزندان ما برای رفتن به بیرون از کشور موثر باشد .

وی ضمن خیر مقدم به حجت الاسلام والمسلمین عسگری نماینده پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی ؛ وی را همکار خود در دوره هفتم مجلس شورای اسلامی خواند و گفت : ایشان چهره ای روشن اندیش ، دانشمند و خونگردم ، مردمی و موفق هستند .

نماینده شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی با تمجید از خدمات دکتر احمد دزیانیان رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود گفت : وی بسیار اخلاق مدار ، از خانواده ای بسیار خوب است و همیشه در اخلاق ، شخصیت ، مرام و منش برای ما یک الگو بود و انصافا یکی از چهره هایی است که رویش پیدا کرده از انقلاب است .

کاظم جلالی در مورد دکتر سید حسین بدیعی رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود نیز از وی به عنوان پایه گذار نوین این واحد دانشگاهی در شکلی جدید نام برد و گفت : در دوره مسئولیت قبلی ایشان در این دانشگاه در بخش عمرانی و در بحث تجهیز آزمایشگاهها و رشته های مختلف تحول جدی داشتیم و وی انسانی پیگیر و انصافا دوستدار دانشگاه آزاد اسلامی و رشد و ارتقای آن است .

جلالی بدیعی را پرکار ، پرانگیزه و توانمند خواند و افزود : من به شهرستان شاهرود تبریک می گویم که امروز وی به این مجموعه بازگشت تا دانشگاه به بهترین وجه هدایت شود و از کارکنان و اساتید واحد شاهرود خواست تا در فصل جدیدی که آغاز شده است با وی همکاری کنند .

نماینده شاهرود و میامی با اشاره به اینکه شاهرود شهری دانشگاهی با فرهنگ بالا است و دومین جایگاه را به لحاظ تقدیم شهدا در کشور دارد گفت : مقام معظم رهبری در تشریف فرمایی خود به شاهرود فقط 18 دقیقه از صحبت های خود را به ویژگی های این شهر اختصاص دادند و فرمودند : شاهرود شهر معلمان دین و اخلاق است و از شاهرود به عنوان شهر باصفا با مردمانی باصفا و دلهای باصفا نام بردند.

وی در پایان اظهار کرد : دانشگاه ها باید از صورت تزئینی درآمده و کاربردی شوند و نسبت به مسائل محیط و جامعه حساس باشند .

او همچنین توصیه کرد توسعه شاهرود باید مورد توجه دانشگاه ها باشد و پیشنهاد کرد کارگروهی برای ارتباط بیشتر دانشگاه با جامعه با عنوان مرکز مطالعات راهبردی در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود تشکیل گردد تا در ابعاد مختلف بتواند به این شهرستان کمک کند.

تعامل سازنده ای با دولت و مجلس داریم

حجت الاسلام و المسلمین علی عسگری معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی نيز با تاکیدبراینکه دانشگاه آزاد یکی از دست آوردهای بزرگ انقلاب اسلامی و پدیده ای کم نظیر در سطح بین الملل است افزود: این دانشگاه مصداق عینی اصل 44 قانون اساسی و به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری دنیا ونیز بزرگترین نظام آموزش عالی و پیشران بخش غیر دولتی نیز می باشد.

وی با اشاره به بیانات امام علی (ع) مبنی بر اینکه علم چراغ عقل است وعقل نیزمهترین موهبت خدا به انسان است،گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در اردیبهشت ماه سال1361 با تدبیر عقلانی کم نظیر و آینده نگری خاص آیت الله هاشمی رفسنجانی که رئیس وقت مجلس شورای اسلامی و فرمانده دفاع مقدس به عنوان جانشین فرمانده کل قوا و امام بود وبا کمک یک میلیون تومانی وحمایت امام راحل (ره) ومقام معظم رهبری تأسیس شد.

عسگری مدیریت عالمانه دکتر میرزاده را درحوزه تولید علم و فن آوری در دانشگاه آزاد که نسبت به گذشته معنادارتر و مأموریت گراتر شده است را ستودنی دانست .

معاون پارلمانی دانشگاه آزاد با تاکید بربیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه باید تصویب رشته ها با توجه به بومی گزینی و نیاز استان و شرایط اقلیمی آنها درحوزه مدیریت استانی و منطقه ای صورت گیرد،گفت: درسند آمایش سرزمین دانشگاه به الزامهای طبیعی، انسانی، فرهنگی و اقتصادی به درستی نگاه شده است.

وی کسب رتبه اول تولید علم در کشور را یک افتخار بزرگ برای دانشگاه آزاد اسلامی خواند .

حجت الاسلام عسگری با بیان این مطلب که گفتمان حاکم در این دانشگاه، گفتمان علمی و ضرورتهای نظام است، افزود: رفتار ما فراجناحی و بدور از سلایق و اعمال نظرهای شخصی است.

معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی مهمترین عامل پیشرفت، اعتبار و اقتدار نظام را در گرو تولید علم و استفاده درست از نقش عالمان و فرهیختگان دانست و گفت: عالمان و فرهیختگان ایرانی در طول تاریخ، نقشی حیاتی در تمدن ما داشته اند و در این نقش آفرینی، خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی هم اکنون سهم پرثمری بر عهده گرفته است.

عسگری گفت : از هویت ایرانی و اسلامی دفاع عالمانه می کنیم و در عمل ثابت کرده و می کنیم که آرمانهای برخواسته از مکتب ولایت و رهبری نصب العین ماست .

وی با تاکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی بدون داشتن بودجه دولتی نقش اثرگذار خوبی در توسعه علمی، مدیریتی، فرهنگی و اقتصادی کشور و نظام داشته است، خاطر نشان کرد: این دانشگاه مفتخر است در طول بیش از سه دهه از فعالیت خود از سرمایه بیکران ملت به خوبی استفاده کرده است .

دکتر عسگری گفت : دانشگاه آزاد اسلامی در تحول اقتصادی کشور به اقتصاد دانش بنیان نیز توجه خاصی داشته است و با راه اندازی چندین سامانه خلاقیت و نوآوری ازجمله شفاء(شرکتهای فن آوری آزاد) و ساها (سامانه نرم افزاری آزمایشگاهها و کارگاهها آزاد) برای یازده هزار آزمایشگاه و کارگاهی که دارد این سامانه ها را قابل دسترسی برای همه کرده است .

وی با بیان این مطلب که رویکرد آموزشی ما طی دو سال مدیریت فعلی دانشگاه، مأموریت محور است گفت: بهترین تعامل سازنده و اثربخش را با دولت و مجلس داریم و با مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی و آقای دکتر کاظم جلالی که افتخاری برای شهر شما است تفاهم نامه امضا کردیم و هم اکنون همکاری متقابل علمی و پژوهشی انجام می دهیم.

معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی گفت : اعلام حمایت 242 نفر از نمایندگان ملت که بیش از 83 درصد مجلس را شامل می شود و طی یک بیانیه از دانشگاه اعلام شد ؛ سند آشکاری از تعامل مجلس و دانشگاه آزراد اسلامی بوده و افتخار ما است.

وی بیان کرد : نمایندگان ملت از ما خواسته اند که چرخه خروج جوان ها برای تحصیلات تکمیلی به خارج را برعکس کنیم و زمینه تحصیل آنها را در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا در کنار خانواده فراهم نماییم که این اتفاق تا حدودی بویژه برای خواهران در ترم جدید از طریق سامانه و در تکمیل ظرفیت فراهم شد.

وی در پایان اظهار کرد : تلاش می کنیم سیاستها و راهبردهای اعلامی ازسوی مقام معظم رهبری، مصوبات مجلس، شورای عالی انقلابی فرهنگی و هیئت امنای مرکزی دانشگاه را با حداکثر توان و ظرفیت جامه عمل بپوشانیم و در تولید و خلق ثروت از راه علم و فن آوری پیشگام باشیم و دراین رابطه اقتصاد مقاومتی را مبنای نظر قرار بدهیم که این بسترها در دانشگاه آزاد بیش از پیش فراهم شده است.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار