حسینی در ارائه گزارش کمیسیون فرهنگی مجمع عالی بسیج عنوان کرد
نقش موثر بسیج در مقاوم سازی فرهنگ
رئیس کمیسیون فرهنگی مجمع عالی بسیج به ارائه گزارشی از کمیسیون متبوع خود پرداخت.
به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجمع عالی بسیج در دومین روز از دومین مجمع عالی بسیج به ارائه گزارشی از کمیسیون متبوع خود پرداخت.
حسینی در بخشی از سخنان خود با اشاره به اینکه غرب برای استحاله فرهنگی حاکم برکشور ما سرمایه گزاری کلانی کرده است، گفت: متاسفانه عده ای هنوز شان و جایگاه والای فرهنگ را باور ندارند.
وی بیان داشت: فرهنگ از شئون ولایت فقیه است و کسانی که در مسئولیت های حاکمیتی و دولتی این اعتقاد را نداشته باشند این سوال پیش می آید که آیا مناصب این افراد از نظر شرعی درست است یا نه.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجمع بسیج اشاره داشت: تبدیل منویات رهبر معظمانقلاب در حوزه فرهنگ به گفتمان، رسالت مهم بسیج و رسانه ها است که بایستی بیش از پیش به این موضوع بپردازند.
وی عنوان داشت:معظم لهدر طول تاریخ انقلاب بویژه در آغاز دهه 70 نسبت به تهاجم فرهنگی دشمن هشدار دادند که متاسفانه امروز نفوذ دشمن در این حوزه آغاز شده است.
حسینی یادآور شد: در حوزه فرهنگ باید نیروی مبتکر و نخبه را شناسایی و بحث جذب، اموزش و حفظ آنان را مد نظر قرار داد چرا که متاسفانه بسیاری از نخبگان ما در اختیار غرب قرار گرفته اند.
وی تاکید کرد: تقویت جبهه فرهنگی و نیروهای انقلابی و استفاده از ظرفیت جوانان در عرصه فرهنگ نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
حسینیمقاوم سازی فرهنگی را وظیفهبسیج و مسئولان فرهنگی دانست و افزود: در این راستا نباید صرفا به بیان جزئیات تکیه کرد بلکه باید مسئله محوری را مبنا قرار داد.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجمع بسیج در پایان اشاره داشت: به چالش کشیدن فرهنگ ممتد غرب بسیار مهم است چرا که امروزه شاهد فروپاشی خانواده ها و ناهنجاریدر غرب هستیم که به یک بحران تبدیل شده است.