رئیس سازمان نقشه‌برداری در همدان مطرح کرد

وجود 136 ایستگاه ارزیابی در استان همدان/ فعالیت سه ایستگاه دائمی GPS در همدان

رئیس سازمان نقشه‌برداری کشور با اشاره به وجود 136 ایستگاه ارزیابی در استان همدان گفت: سه ایستگاه دائمی GPS در استان همدان وجود دارد که در حال حاضر نیز ایجاد زیرساخت‌های داده مکانی برای شناسایی استعدادهای مکانی در راستای توسعه استان موردنظر است.
کد خبر: ۸۶۰۸۵۸۴
|
۲۸ آذر ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۸

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، علیرضا آزموده اردلان امروز در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان همدان اظهار داشت: امروزه نقش اصلی تصمیم‌گیری و توسعه را اطلاعات و دانش ما از محیط و پیرامون رقم می‌زند.

وی افزود: زمانی می‌توانیم به یک تصمیم صحیح برسیم که برگرفته از اطلاعات صحیح باشد که براین اساس می‌توانیم به توسعه پایدار و متوازن نیز دست پیدا کنیم.

آزموده اردلان عنوان کرد: برای اینکه بتوانیم از منابع و امکانات به درستی استفاده کنیم لازم است داده‌های لازم را از شرایط و وضعیت مناطق مختلف در اختیار داشته باشیم که از این روز اطلاعات مکانی یکی از انواع اطلاعات نقش‌آفرین در این زمینه است.

وی با اشاره به اینکه استفاده از اطلاعات مکانی برای تصمیم‌گیری و تجزیه و تحلیل‌ها مورد اهمیت است، تصریح کرد: 751 نقطه تراز در استان همدان وجود دارد که معادل دو درصد نقاط کشور می‌شود.

رئیس سازمان نقشه‌برداری کشور بیان کرد: حفظ و نگهداری ایستگاه‌های مبنایی، بازنگری و بازسازی ایستگاه‌ها و پایش مناطق فرونشست در اولویت‌های مهم در استان همدان محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه 136 ایستگاه ارزیابی در استان همدان وجود دارد، اظهار داشت: سه ایستگاه دائمی GPS در شهرستان‌های نهاوند، ملایر و همدان وجود دارد که در حال حاضر نیز ایجاد زیرساخت‌های داده مکانی برای شناسایی استعدادهای مکانی در راستای توسعه استان موردنظر است.

آزموده اردلان افزود: هدف از سفر به استان همدان این است که همکاری‌ها را برای ایجاد زیرساخت داده در استان همدان به عنوان یک زیرساخت استانی افزایش دهیم که این امر سبب می‌شود که از موازی‌کاری‌های متعدد جلوگیری شده و در هزینه‌ها صرفه‌جویی شود.

وی با اشاره به اینکه این امر برنامه‌ریزی مناسب برای رسیدن به توسعه پایدار را به دنبال دارد، گفت: برای جلوگیری از موازی‌کاری‌ها لازم است سازمان مدیریت استان به عنوان مرجع تجمیع‌کننده نیازهای نقشه‌برداری استان اقدام کند.

رئیس سازمان نقشه‌برداری کشور عنوان کرد: از این پس تمام دستگاه‌های اجرایی اگر نیاز به نقشه یا زیرساخت داده مکانی دارند به اطلاع سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان برسانند تا سازمان راه حل بهینه را برای آن ارائه کرده و اقدام اصولی و اساسی با حداقل هزینه در این انجام شود.

مدیرکل نقشه‌برداری استان همدان نیز در این جلسه گفت: متولی تولید و تهیه نقشه و نظارت بر آن به منظور راهبری و مدیریت غیر از مناطق نظامی برعهده سازمان نقشه‌برداری است.

رفیع میرزا عنوان کرد: اگر دستگاهی نیاز به نقشه دارد ابتدا باید از سازمان نقشه‌بردرای استعلام گرفته تا در صورت وجود نقشه از دوباره‌کاری و هدررفت زمان و هزینه جلوگیری شود و در صورت نبود نقشه براساس قانون نسبت به تهیه نقشه اقدام کند.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار