صادرات در استان رضایتبخش نیست
وی دعوت از تجار موفق کشور و استفاده از تجارب آنها را نیز بسیار سودمند دانست و افزود: مردم و تولید کنندگان را با مقوله صادرات و فرهنگ صادرات آشنا کنیم چرا که این خود یک فرصت برای رونق بازار و درآمد تولیدکنندگان ما نیز خواهد بود.
معاون برنامهریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست با بیان "همه توان و تمرکز ما باید روی صادر کنندهها متمرکز شود" گفت: محصولات سیب درختی، عسل، گردو، لیموترش، گیاهان دارویی، ماهی قزلآلا، گل رز شاخهبریده، دام زنده، محصولات جالیزی و صنایع تبدیلی 10 فاکتور دارای قابلیت صادراتی در این استان است.
علیرضا رستگار افزود: بهطور میانگین حدود 24 درصد مازاد مصرف تولیدات این استان قابلیت صادراتی با ارزش 26.588 میلیون دلار دارند که نباید از این ظرفیت مهم غافل شویم.
معاون برنامهریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: محصول عسل با 400 تن، محصولات جالیزی 9هزار و 400 تن و گیاهان دارویی با 8 تن بیشتر سهم صادراتی را از مازاد تولید این استان دارند.
وی گفت: گل شاخهبریده با 2میلیون شاخه و سیب درختی با هشتهزار و 750 تن در رتبههای بعدی بهلحاظ سهم صادراتی از میزان مازاد تولید در این استان قرار دارند.