۱۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 05 September 2026
04:51
کد خبر : 8620978
۰۰:۴۸

۱۳۹۴/۱۰/۲۴
مسئول بسیج کارمندان استان گیلان در گفتگو با بسیج:

دل بستن به دنیا مانع شهادت طلبی است

مسئول بسیج کارمندان استان گیلان با بیان اینکه بندگان مخلص خدا ارزش های ناچیز و ناپایدار دنیا را به ارزش های فراوان و فناناپذیر آخرت عوض نمی کنند گفت: بی تردید دل بستن به دنیا مانع شهادت طلبی است آنچه روحیه شهادت طلبی گسترش و ارتقا می بخشد دل بریدن از دنیا است.

حسن حبیبی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از گیلان، شوق به لقاءالله را یکی از مهمترین انگیزه های شهادت طلبی عنوان کرد و گفت: شهیدان مایه حیات خود را در طبق اخلاص می گذارند و تقدیم معبود می کنند تا در برابر آن جوار حق تعالی را خریداری کنند.

وی زندگی راستین را از دیگر انگیزه های شهادت طلبی دانست و گفت: شهادت مرگ اختیاری است. وقتی انسان ستم و خواری را در حال چیرگی می یابد به شهادت که عزت و سرافرازی واقعی است را بر می گزیند.

مسئول سازمان بسیج کارمندان سپاه قدس گیلان به بزرگی روح و بدی زمانه از دیگر انگیزه های شهادت طلبی اشاره کرد و افزود: دشواری ها و تلخی های روزگار انسان های معمولی را در بند محاسبات رایج مادی گرفتار می سازد در این موقعیت ارواح بزرگ تسلیم نمی شوند و با گزینش شهادت زمینه دگرگونی های عمیق را فراهم می آورد.

حبیبی با بیان اینکه انسانی که روحش بزرگ است در هنگامه دشواری ها و بن بست های مادی و فساد جامعه، شهادت و مرگ سرخ را بهترین درمان می داند تصریح کرد: بریدن از دنیای فانی و دل بستن به حقیقت باقی از دیگر انگیزه های شهادت طلبی است.

وی با بیان اینکه بندگان مخلص خدا ارزش های ناچیز و ناپایدار دنیا را به ارزش های فراوان و فناناپذیر آخرت عوض نمی کنند گفت: بی تردید دل بستن به دنیا مانع شهادت طلبی است آنچه روحیه شهادت طلبی گسترش و ارتقا می بخشد دل بریدن از دنیا است.

مسئول بسیج کارمندان سپاه قدس گیلان اجرای حق و احیای اسلام را از دیگر مولفه های مهم در شهادت طلبی خواند و یادآور شد: انسان های مومن احیای اسلام و اجرای حق و عدالت را ارزش می پندارند که جان باختن در راه آن نیز شایسته است.

حبیبی خاطرنشان کرد: کسی که عاشق شهادت باشد، خود را همواره مجاهد فی سبیل الله می بیند، وظیفه خود را انجام می دهد و در پی احقاق حق و باطل است.

وی اضافه کرد: آنکه شوق مرگ سرخ دارد، از دنیا دل بریده، فریفته زیور و زینت ها و پست و مقام نمی شود،کسی که دل بریده به آن سرا دل بسته است،به زندگی زبونانه تن نمی دهد، هیچ گونه مصلحت اندیشی را تاب نمی آورد شبی شجاعانه در برابر ستم و دورویی می ایستد و از هیچ چیز نمی هراسد. این انسان ارجمند است که یادش در خاطر حجت خداوند نقش می بندد.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید