مسئول نمایندگی سپاه سامان در گفت‌گو با بسیج:

حجاب عامل حفظ جامعه از انحرافات است

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه سامان حجاب و عفاف را عامل اصلی در حفظ جامعه از انحرافات دانست.
کد خبر: ۸۶۲۳۷۴۳
|
۳۰ دی ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۷

به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ حجت الاسلام عباس رضی در گفت‌گو با خبرنگار ما با بیان اینکه حجاب مصونیت است نه محدودیت اظهار کرد: حجاب و پوشش، در دین اسلام از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

وی تصریح کرد:اسلام برای حفظ فرد و جلوگیری از انحراف جامعه، که منشا آن می‌تواند بی‌حجابی، بی‌عفتی و عدم پوشش مناسب و صحیح باشد که دستورالعمل‌هایی را به مردم داده است و این دستورالعمل‌ها همه اقشار جامعه اعم از مرد و زن، پیر و جوان و .... را در بر می‌گیرد.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه سامان خاطرنشان کرد: قطعا، انسان عاقل، اگر شیء ارزشمندی داشته باشد، هیچگاه آن را در معرض دید یا دستبرد دیگران قرار نمی‌دهد که مبادا مورد سوءقصد قرار بگیرد به همین منظور خداوند متعال هم آنقدر ارزش برای انسان‌ها ، علی الخصوص بانوان، قائل شده است که دستور به حفظ حجاب و عفت داده است ، تا زنان جامعه از دید نااهلان مصون بمانند و جامعه اسلامی از انحرافات مصون بماند.

رضی بیان کرد: لذا بر تمام ارگان‌ها و دستگاه‌های اجرائی است که در کنار شرایط و دستورات اسلام ، به این ارزش مهم توجه ویژه داشته باشند و حفظ عفاف و حجاب در ارگان‌ها و دستگاه‌ها را، به صورت یک فرهنگ جدّی در دستور کار خود قرار دهند، چرا که رعایت این اصل بسیار مهم، موجب پیشرفت کارها و مصون ماندن آن ارگان از انحرافات و تهمت‌ها می‌شود.

وی افزود: متاسفانه در چند سال اخیر کمتر شاهد این قضیه بوده ایم که بعضی از ارگان‌ها، بخصوص صدا و سیما به این امر همت گماشته و در مورد فرهنگ‌سازی حجاب و مقابله با بی‌حجابی ، کار خاصی انجام داده باشند.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه سامان گفت: بیشتر همّ و غمّ دولت در این سال‌های اخیر صرف سیاست خارجی و مسیائل هسته‌ای بوده و کمتر به مساله فرهنگ عفاف و حجاب پرداخته شده است.

رضی، وظیفه دستگاه‌های دولتی بخصوص بسیج در عرصه فرهنگ‌سازی حجاب و مقابله با بی‌حجابی را می‌توان در قالب چند پیشنهاد تعریف کرد که می‌توان به ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در محیط‌‌های ماموریتی و سیاست تشویق درباره مدیران باحجاب، آگاهسازی و اطلاع رسانی بخصوص در مدارس، تهیه کتب و نشریات و محصولات فرهنگی حجاب، اولویت قرار دادن موضوع عفاف و حجاب در برنامه‌های دستگاه‌های اجرائی ، نظارت مستمر به رعایت حریم عفاف و حجاب و پوشش افراد، تعریف مناسب از عفاف و حجاب فرهنگ سازی و انجام امر به معروف و نهی از منکر در ادارات و ... و آسیب شناسی بدحجابی و شناساندن اثرات ناهنجار بد حجابی در جامعه و محل کار اشاره کرد.

ارسال نظرات
آخرین اخبار