وی افزود: بیش از 5هزار رزمنده و داوطلب بسیجی در سالهای دفاع مقدس در طی این دوران برای مردم کشور خود افتخار آفرینی کردهاند.
طاهری بیان کرد: کانون های متعددی در شهرستان گرمسار جهت آشنایی و آموزههای دینی به جوانان تأسیس شده که هم اکنون در سطح شهر فعالیت دارند و همچنین در موازات آن تعدادی مراکز قرآنی درحال فعالیت هستند و به کار فرهنگی مبادرت میکنند.
وی با اشاره به اینکه جمعیت شهرستان گرمسار حدود 80 هزار نفر است که در گرمسار، آرادان، ایوانکی و روستاهای توابع گرمسار سکونت دارند؛ اذعان داشت: شهرستان گرمسار و روستاهای توابع آن در قسمت مشاغل 22 درصد در بخش کشاورزی،33 درصد در بخش صنعت و 41درصد در بخش خدمات مشغول فعالیت هستند.
فرماندار گرمسار در ادامه با بیان اینکه 143 آبادی در کل این شهرستان وجود دارد،گفت: نرخ باسوادی در گرمسار 89 درصد است که این یک رقم بسیار خوبی در استان و شهرستان است و براساس آمار سال 90 از مرکز آمار ایران جمعیت گرمسار در رده سنی 6 تا 10 سال 89 درصد است، جمعیت سنی در رده سنی 15 سال 84 درصد و در رده سنی 65 سال 24 درصد است.
وی اظهار داشت: 120 باب مدررسه در گرمسار فعالیت دارند که در مجموع 12700 نفر دانش آموز در این شهرستان مشغول به تحصیل هستند.
طاهری اذعان داشت: 80 درصد نمک تولیدی کشور متعلق به شهرستان گرمسار بوده و در بخش معدن 81 پروانه معدنی در این شهرستان ثبت شده که در زمینه های مختلف معدنی مشغول به فعالیت هستند.
وی در ادامه به بیان نقاط مثبت و ویژه شهرستان گرمسار پرداخت و گفت: رودخانه دائمی حبله رود متعلق به این شهرستان است که یکی از عوامل زیر ساخت در امر توسعه به حساب میآید و پارک ملی کویری و نزدیکی به تهران شرایط جاذبه توریستی را برای گرمسار مساعد ساخته است.
فرماندار گرمسار در ادامه به تبیین موقعیت و شرایط سیاسی گرمسار پرداخت و گفت: باتوجه به اینکه شهرستان گرمسار تنوع فرهنگی بسیار زیادی دارد و از اقوام مختلفی در این شهرستان مستقر هستند که موجب شده گرمسار را به جزیره اقوام نسبت دهند و باید گفت مردم به لحاظ علمی، سیاسی و فرهنگی از شعور و آگاهی بسیار بالایی برخوردار هستند.
وی با تأکید براینکه گرمسار بعد از انقلاب اسلامی بالاترین مشارکت در انتخابات را متعلق به خود کرده است افزود: مذاکرات هسته ای موفقیت خوبی بود که زمینه یک فرصت را برای ملت ایران به وجود آورده است.