فرمانده حوزه حضرت معصومه (س )بهار از برگزاری جشنواره پخت غذای محلی در حوزه حضرت معصومه (س)شهرستان بهار با حضور بسیجیان خبر داد.

محسنی در گفتوگو با
خبرنگار بسیج در بهار اظهار داشت: جشنواره پخت غذای محلی در حوزه حضرت معصومه (س) با حضور بسیجیان برگزار شد.
وی افزود: غذاهای محلی در سلامتی و طول عمر انسان تاثیر بسزایی دارد و این جشنواره در راستای ترویج استفاده از غذاهای محلی و سالم به جای غذاهای چرب و آلوده است.
فرمانده حوزه حضرت
معصومه (س )بهار گفت: از دیگر اهداف برگزاری این
جشنواره احیای سبک پخت غذاهای بومی و محلی بود.
وی خاطرنشان کرد: در پایان برگزاری جشنواره نیز همه شرکت کنندگان با غذاهای بومی و محلی پذیرایی شدند و به برترین دست پختها هدایایی به رسم یادبود تقدیم شد.
انتهای پیام
اخبار مرتبط
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار