محمد امیر بزرگیان، مسئول گروه جهادی کربلا درباره نحوه تشکیل این گروه اظهار داشت: ایده تشکیل گروه جهادی از هیئت هفتگی محله آغاز شد، احساس کردیم خدمترسانی به مردم مناطق محروم در کنار برگزاری جلسات مذهبی در توانمان است، ضمن این که معتقد بودیم خدمترسانی به محرومین یکی از بزرگترین عبادتها است.
6 سال حضور دائمی در 12 روستا
وی درباره سبک خدمترسانی گروه جهادی راه کربلا، خاطرنشان کرد: فعالیتهای گروه جهادی راه کربلا کاملا پیوسته، هدفمند و برنامهریزی شده است به گونهای که 6 سال است به صورت مستمر و دائمی در 12 روستای قلعهگنج فعالیت میکنیم، زیرا اعتقاد داریم استمرار حضور در یک منطقه محروم نتایج به مراتب بهتری به دنبال دارد تا اینکه هر سال در یک استان حضور یابیم.
مسئول گروه جهادی راه کربلا با اشاره به مهمترین پروژههای عمرانی انجام شده در منطقه قلعهگنج، گفت: طی 6 سال گذشته 12 مسجد، 3 مدرسه 3 کلاسه با تمام امکانات، یک حسینیه به مساحت 500 مترمربع، یک زمین ورزشی و یک کتابخانه 12 هزار جلدی احداث کردیم.
آبرسانی شیرینترین خدمت به مردم
بزرگیان اجرای پروژههای متعدد آبرسانی را یکی از مهمترین فعالیتهای گروه جهادی راه کربلا عنوان کرد و اظهار کرد: دو پروژه آبرسانی به طول 3 کیلومتر و یک پروژه آبرسانی به طول 14 کیلومتر را نیز به بهرهبرداری رساندهایم که شیرینترین خدمت به مردم منطقه است، زیرا سلامت آنها را ارتقاء میدهد و از ابتلا به بیماری جلوگیری میکند و افتتاح این پروژهها خستگی را از تنمان بیرون میکند.
مسئول گروه جهادی راه کربلا خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین فعالیتهای گروه جهادی راه کربلا تاسیس کلینیک دندانپزشکی با تمام امکانات در قلعهگنج برای پوشش نیاز ساکنین 120 روستای منطقه است و در آینده نزدیک این گروه جهادی کلینیک چشم پزشکی را در همین منطقه راهاندازی میکند.
از فعالیتهای فرهنگی غفلت نمیکنیم
بزرگیان افزود: در کنار فعالیتهای عمرانی تلاش میکنیم از مسائل فرهنگی غافل نشویم، در منطقهای که ما فعالیت میکنیم محرومیتهای فرهنگی دست کمی از محرومیتهای عمرانی ندارد، برگزاری مسابقات ورزش همگانی، کلاسهای قرآن و عقیدتی، کلاسهای مشاوره خانواده، همسرداری و تربیت فرزند، برگزاری مراسم جشن تکلیف و عزاداری از جمله فعالیتهای فرهنگی گروه جهادی راه کربلا است.
وی با تاکید بر اهمیت توجه به بهداشت مردم در مناطق محروم، گفت: برخوردار نبودن مردم از امکان ابتدایی و پیش پا افتادهای چون سرویس بهداشتی معضلی بسیار نگران کننده است، اهالی سه روستایی که این گروه جهادی به آنها آبرسانی کرد، تا پیش از این از آب باران و برکههای گلآلود استفاده میکردند و به همین دلیل به انواع بیماریهای سخت مبتلا شده بودند. زنان این روستاها برای تهیه آب شرب سالم هر روز حداقل باید 3 کیلومتر پیادهروی میکردند.
مسئول گروه جهادی راه کربلا بیان کرد: مردم در روستاهای جنوب کرمان و قلعهگنج در منازل خود حصیر را با بهترین کیفیت میبافند اما الگوی مناسبی برای تولید مدرن و متناسب با نیاز روز بازار ندارند و نمیتوانند آن را به فروش برسانند. این در حالی است که اگر در حصیربافی سرمایهگذاری شود، معیشت بخش عمدهای از مردم محروم منطقه قلعهگنج به طور کامل متحول میشود. بسیج سازندگی باید از برگزاری همایشهای جهادی که خروجی قابل ملاحظهای ندارد، فاصله بگیرد و ریشهای کار کند.
انتهای پیام/