۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
14:11
کد خبر : 8645751
۱۲:۴۳

۱۳۹۴/۱۲/۱۳
جهادگر گیلانی در گفتگو با بسیج؛

نمایندگان مجلس به اردوهای جهادی بیشتر توجه کنند

فعال عرصه اردوهای جهادی گفت: سؤال تأمل‌برانگیز این است که با گذشت هشت سال از عمر اردوهای جهادی دانشجویی در استان گیلان، میزان آشنایی نمایندگان مجلس شورای اسلامی با این اردوها چه مقدار است؟

علیرضا اصغرنژاد در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از گیلان، با اشاره به حضور گسترده مردم در عرصه انتخابات، گفت: به‌ یقین مطالبه گری مداوم و مستمر مردم در تحقق وعده‌های نمایندگان و منتخب مجلس شورای اسلامی در طول دوران تصدی مسئولیت از بایسته‌های رفع مشکلات و آبادانی استان است.

وی افزود: اما سؤال تأمل‌برانگیز این است که با گذشت هشت سال از عمر اردوهای جهادی دانشجویی در استان گیلان، میزان آشنایی نمایندگان مجلس شورای اسلامی با این اردوها چه مقدار است؟

 فعال عرصه اردوهای جهادی تصریح کرد: متأسفانه در دوره‌های پیشین نمایندگانی داشتیم که نه‌تنها با فضای اردوهای جهادی علی‌رغم تأکیدات مقام معظم رهبری آشنا نبودند؛ بلکه در مواردی شاهد گله‌مندی دانشجویان از کم‌لطفی و عدم‌حمایت آنان بودیم.

اصغرنژاد گفت: یک نماینده مجلس علاوه بر امر قانون‌گذاری، علمدار پیگیری مشکلات یک منطقه است.

وی با بیان اینکه اردوهای جهادی فرصتی پویا جهت استفاده از ظرفیت و توان بالای دانشجویان بسیجی و انقلابی است، افزود: اگر نماینده دغدغه رفع محرومیت را داشته باشد از همه ظرفیت‌ها و فرصت‌ها استفاده می‌کند.

فعال عرصه اردوهای جهادی تصریح کرد: یک نماینده خوب با برقراری ارتباط و بسیج مسئولان شهرستانی و استانی می‌تواند گام‌های مؤثری در جهت محرومیت‌زدایی و آبادانی مناطق بردارد.

اصغرنژاد افزود:نمایندگان می‌توانند از استاندار تا بخشدار را پای‌کار آورده و مسبّب رفع مشکلات و معضلات افراد دردکشیده باشد، البته این امر مستلزم انتخاب یک نماینده دردکشیده است.

 وی خاطرنشان کرد: امیدوارم نمایندگان جدید مجلس شورای اسلامی با در نظر داشتن حمایت پرشور مردم، لحظه‌ای از خدمت و پیگیری روزافزون مطالبات آنان به‌ویژه قشر محروم و مستضعف جامعه غافل نمانند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید