۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
10:06
کد خبر : 8653326
۰۱:۴۹

۱۳۹۵/۰۱/۰۸
زیارت بامعرفت31/

عمل به نامگذاری سال، عزم جدی دولت و ملت را می طلبد

نماینده سازمان بسیج طلاب سپاه قدس گیلان گفت: اقدام و عمل به اقتصاد مقاومتی، عزم جدی دولت و ملت را می طلبد.

حجت الاسلام محمد بشارتی در گفتگو با خبرنگار اعزامی خبرگزاری بسیج گیلان به اهواز، با اشاره به نامگذاری سال توسط مقام معظم رهبری اظهار کرد: بحث اقتصاد مقاومتی نیاز روز است و دشمن از این طریق مسائل سیاسی و فرهنگی کشور را تحت فشار قرار می دهد.

وی با بیان اینکه می طلبد در این راستا ما هم در برابرش موضع دفاع و تهاجم داشته باشیم، افزود: خودکفایی از همان زمان اول انقلاب مد نظر امام راحل بود.

روحانی مستقر در اردوگاه شهید حبیب الهی اهواز با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی درون زاست و ما را خودکفا می کند، گفت: فرهنگ ما باید فرهنگ اقتصادی شود و روش اقتصادی خود را به کل دنیا صادر کنیم.

وی تصریح کرد: با اقتصاد مقاومتی می توان تمام هیمنه هایی که دشمن برای خود ساخته و مستعمراتی که ساخته اند را نقش برآب کرد.

نماینده سازمان بسیج طلاب سپاه قدس گیلان با بیان اینکه اقدام و عمل به اقتصاد مقاومتی، عزم جدی دولت و ملت را می طلبد،خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری بارها به خرید اجناس ایرانی تاکید داشته اند که نشان از حمایت کالای داخل و تحقق اقتصاد مقاومتی است.

حجت الاسلام بشارتی خاطرنشان کرد: دیگر وقت عمل رسیده و با حرف زدن کارها پیش نمی رود و مشکلات حل نمی شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید