۱۵ / شهريور / ۱۴۰۵ - 06 September 2026
07:50
کد خبر : 8657836
۱۹:۳۶

۱۳۹۵/۰۱/۲۱
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان:

باید اطلاعات مردم نسبت به بیماری دیابت افزایش یابد

باید همه دستگاه ها و رسانه در این هفته تلاش خود را برای افزایش اطلاعات مردم نسبت به بیماری دیابت و معرفی شیوه های پیشگیری از ابتلای به آن به کار گیرند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان در نخستین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی در سال 95 به آغاز هفته جهانی سلامت از 18 فروردین اشاره کرد و گفت: شعار جهانی این هفته برای سال 2016 میلادی، 'غلبه بر دیابت' انتخاب و اعلام شده است.

پرویز قزلباش افزود: باید همه دستگاه ها و رسانه در این هفته تلاش خود را برای افزایش اطلاعات مردم نسبت به این بیماری و معرفی شیوه های پیشگیری از ابتلای به آن به کار گیرند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان به افزایش تعداد مصدومان چهارشنبه آخر سال و کاهش عمق سوختگی در این روز اشاره کرد و گفت: 122 نفر در این روز مصدوم شدند تا آمار چهارشنبه آخر سال 94 نسبت به سال 93، 27 درصد افزایش پیدا کند.

پرویز قزلباش به حوادث جاده ای طرح نوروزی امسال که از 25 اسفند سال قبل آغاز شده بود و تا 14 فروردین امسال ادامه داشت اشاره کرد و گفت: در این طرح هیچ فردی ناشی از سوانح جاده ای، در بیمارستان جان خود را از دست نداد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان به سایر خدمات ارائه شده در طرح نوروزی امسال اشاره کرد و از بهره مندی هشت هزار نفر از این خدمات خبر داد.



گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید