محمدجعفر آفرین در گفتوگو با خبرنگار بسیج اظهار داشت: بخش الوار گرمسیری اندیمشک در شمال شهرستان با توجه به پوشش کوهستانی و طبیعی خود از عمدهترین تولید کنندگان عسل در شمال استان خوزستان است.
وی افزود: بارندگی و سیلاب اخیر منطقه شمال استان خوزستان، خسارتهای جدی بر مراکز تولید انواع عسل وارد کرده است که این میزان خسارت بر بخش تولید عسل الوار گرمسیری بیشتر از دیگر مناطق شهرستان است.
رئیس جهاد کشاورزی اندیمشک عنوان کرد: در مجموع بیش از 46 هزار کندو زنبور، برای تولید عسل در بخشهای مختلف شهری و روستایی اندیمشک توسط کشاورزان این شهرستان اختصاص یافته است.
وی گفت: از این حجم کندو، 21 هزار فروند کندوی بومی و 25 هزار فروند کندوی مهاجر هستند که در تولید انواع عسل در شهرستان به فعالیت خود میپردازند و عسل مورد مناطق مختلف کشور را تأمین میکنند.
آفرین بیان کرد: متناسب با آغاز فصل بهار و نیاز به کوچ این فروند کندوی عسل، روند انتقال این کندوها به دیگر مناطق استان و کشور آغاز شده است و این کندوها به دیگر مناطق منتقل میشوند.
وی افزود: اندیمشک با توجه به دارا بودن بیش از 2400 هکتار اراضی کلزا از عمدهترین تولید کنندگان عسل در استان بوده و هر سال بیش از 100 تن عسل در شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شده است.
رئیس جهاد کشاورزی اندیمشک اظهار کرد: بیش از 230 از تولید کنندگان عسل در شهرستان نفر بهره بردار بومی هستند و سایر کندوها نیز متعلق به بهره برداران استانهای اردبیل، لرستان، آذربایجان شرقی و سایر استانهای کشور میباشند.
وی گفت: امسال و با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی منطقه پیش بینی میشود حجم تولید عسل در شهرستان با رشد 30 درصدی به بیش از 200 تن در سال برسد.