وی تصریح کرد: هر چه قدر علم و رفتار و اخلاق داشته باشیم ثمر بیشتری برای مخاطبین خواهیم داشت.
استاد حوزه و دانشگاه گفت: نکته مهم برای آموزش و تربیت دیگران خودشناسی است چراکه اگر علم باشد ولی عمل نباشد، یکی بدون دیگری باهم منافات ایجاد میکنند، بنابراین باید علم و عمل ما یکی باشد.
وی با بیان اینکه اولین خصوصیت در مربی اخلاق است، ابراز داشت: ما با اخلاق می توانیم دین را گسترش دهیم. موسوی اصفهانی افزود: دومین خصوصیت یک مربی بصیرت است زیرا هر مربی باید از هر علمی بهره داشته باشد و باید مدیریت زمان را نیز بداند.
وی عنوان کرد: خصوصیت سوم اعتقاد و معنویت است اگر رابطه با خدا و معنویات که با آن سر و کار داریم ضعیف باشد در هر حیطهای ضعیف خواهیم بود.
استاد و مشاور حوزه و دانشگاه از دیگر خصوصیت یک مربی را سلامتی عنوان کرد و افزود: امام سجاد(ع) در صحیفه سجادیه می فرمایند«خداوندا به من سلامتی همه جانبه عنایت فرما»، این در حالی است که سازمان جهانی بهداشت بعد از سالها تحقیق و پژوهش عنوان کرد یکی از ابعاد سلامت اعتقاد و معنویت است که اگر فردی این موارد را نداشته باشد سلامت نیست.
وی بیان کرد: باید بدانیم اگر شخصیت شناسی را نداشته باشیم قدرت جذب ما از بین می رود بنابراین مهمترین و اصلیترین خصوصیت و ویژگی مربی خودشناسی او است.
برای مشاهده عکس در سایز بزرگ لطفا بر روی آن کلیک نمایید.
انتهای پیام/