طرح هاي بسيج سازندگي و كميته امداد امام خميني (ره) نمونه كامل اقتصاد مقاومتي است
وي با بيان اينكه آمار طلاق در روستاهاي كشور به دليل اهميت دادن به كانون خانواده بسيار كم تر از شهرها است، ابراز داشت: بايد زيرساخت هاي مختلف به ويژه در حوزه هاي فرهنگي و ورزشي در روستاها ايجاد شود؛ چرا كه فرقي ميان جوانان روستايي و شهري وجود ندارد.
معاون استاندار سمنان با تأكيد بر لزوم ايجاد اشتغال پايدار، اضافه كرد: در برخي از روستاها با ۳۵ ميليون ريال سرمايه دست كم سه نفر فعاليت مي كنند؛ در حالي كه در بعضي از سرمايه گذاري هاي كلان كشور به ازاي هر پنج ميليارد ريال يك شغل ايجاد مي شود.
هاشمي همچنين تحقق شعار سال طبق فرمايش رهبر معظم انقلاب اسلامي را محور اجراي طرح هاي جهادي امسال عنوان كرد و افزود: علاوه بر كارهاي عمراني بايد فعاليت هاي فرهنگي نيز با همراهي جوانان روستاها مد نظر قرار گيرد؛ چراكه بهترين راه رويارويي با تهاجم فرهنگي دشمنان پركردن اوقات فراغت جوانان است.
وي حضور مسئولان در كنار دانشجويان را نيز بسيار تأثيرگذار ارزيابي كرد و گفت: بايد خواسته هاي آنان بررسي شده و برنامه ريزي صحيح براي اجراي طرح ها انجام شود.
فرماندار شاهرود با اشاره به ضرورت برگزاري نشست هاي توجيهي با حضور دهياران و شوراهاي روستاها، تأكيد كرد: از امكانات دولت در روستاها براي اسكان، رفت و آمد و رفع نيازهاي جهادگران به بهترين شكل استفاده شود.
وي با طرح پيشنهاد حضور يك روزه مديران در يكي از روستاها و كمك به اجراي طرح ها، گفت: شعار وزارت كشور در سال جاري تكريم ارباب رجوع، اقتصاد مقاومتي و فرهنگ بوده و تمام دستگاه هاي اجرايي بايد براي تحقق آن تلاش كنند.
وي همچنين طرح هاي بسيج سازندگي و كميته امداد امام خميني (ره)را نمونه كامل اقتصاد مقاومتي خواند و تأكيد كرد: بنابر راستي آزمايي هاي صورت گرفته بيش از ۸۵ درصد از طرح هاي اين دو نهاد اجرا شده است.
معاون استاندار سمنان با بيان اينكه بيش از ۵۰ درصد از اعتبارات سال گذشته بسيج سازندگي استان در شاهرود جذب شده، تصريح كرد: بهترين كار مديران ،حضور در روستاها و خدمت به مردم است كه اجر معنوي و مادي بسياري نيز به همراه خواهد داشت.
هاشمي همچنين از مردم تعدادي از روستاهاي بخش بسطام عذر خواست و گفت: خشكسالي، كمبود آب سفره هاي زيرزميني و گرماي هوا سب ايجاد مشكلاتي در تأمين آب اين روستاها در هفته گذشته شد و با اقدامات انجام شده اميد است تا دو روز آينده به طور كامل برطرف شود.
وي با تقدير از ناحيه مقاومت بسيج شهرستان به عنوان نخستين گروه پيشگام در حل اين بحران، افزود: بيش از ۱۷ تانكر در سطح شهرستان به كار گرفته شد تا با طي مسير ۲۰ كيلومتري، آب به مخزن رسيده و در شبكه توزيع آب روستاها تزريق شود.
همچنين همكاري نيروي انتظامي، دانشگاه ها، سازمان تبليغات اسلامي و ديگر دستگاه هاي اجرايي مرتبط با طرح هجرت مورد تأكيد فرماندار شاهرود قرار گرفت.