امام جمعه شهرستان ماهنشان:

فرهنگ اصیل ایرانی و سبک زندگی اسلامی باید گسترش و ترویج شود

در این برهه حساس تاریخی که اقتصاد مقاومتی به یک ضرورت غیرقابل اجتناب برای اقتصاد ایران تبدیل شده است، فرهنگ اصیل ایرانی و سبک زندگی اسلامی باید گسترش و ترویج شود.
کد خبر: ۸۶۹۸۷۲۴
|
۰۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۰
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، امام جمعه شهرستان ماهنشان در مراسم جشن میلاد با سعادت امام حسن مجتبی (ع) در ناحیه ماهنشان، گفت: از آنجا که اقتصاد مقاومتی یک اقتصاد درون زا و حامی سرمایه و کار ایرانی می باشد، فرهنگ خرید کالا و خدمات بایستی حتی الامکان ناظر به خرید محصولات ایرانی باشد..

حجت الاسلام حسینعلی زاهدی پور افزود: گرایش بیشتر خانواده های ایرانی به محصولات ایرانی، افزون بر ارتقای سطح اشتغالزایی و تولید داخلی به قوام اقتصاد ملی می انجامد

وی با اشاره به نقش خانواده در تحقق اقتصاد مقاومتی اظهارکرد: سوق دهی خانواده های ایرانی به کاهش خرید کالاهای تجملی و لوکس و گرایش بیشتر به خرید کالاهای اساسی و ضروری، می تواند به مقاومت و خوداتکایی اقتصاد ملی و حفظ ذخایر ارزی کمک شایانی کند.

امام جمعه شهرستان ماهنشان تصریح کرد: نهاد خانواده، مهمترین و اثرگذارترین نهاد در شکل دهی رفتار اقتصادی افراد جامعه است و وظیفه رسانه ها، نهادها و متولیان فرهنگی است که خانواده ها را با رفتار بهینه و صحیح اقتصادی آشناتر سازند.

حجت الاسلام زاهدی پور با بیان اینکه اصلاح الگوی مصرف در خانواده ها و توجه به عوامل ریشه ای و ساختاری در جامعه می توان فرهنگ مصرف را در کشور تغییر و ارتقا داد، اظهار کرد: اصلاح الگوی مصرف خانواده، آغازی برای اصلاح تولید و به طور کلی، اصلاح نظام اقتصادی کشور است.

وی افزود: نقش خانواده ها در تجلی اقتصاد مقاومتی با توجه به تأکید رهبر معظم انقلاب بر مدیریت مصرف، اصلاح الگوی مصرف و مصرف کالاهای داخلی در سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، باید تبیین و راهکار ارائه داد.

امام جمعه شهرستان ماهنشان با بیان اینکه فرهنگ اصیل ایرانی و سبک زندگی اسلامی باید گسترش یابد و ترویج شود، گفت: در این برهه حساس تاریخی که اقتصاد مقاومتی به یک ضرورت غیرقابل اجتناب برای اقتصاد ایران تبدیل شده است، توجه عمیق تر خانواده ها در تعلیم و آموزش این فرهنگ متعالی به فرزندان و آینده سازان این مرز و بوم بیش از پیش ضرورت می یابد.

حجت الاسلام زاهدی پور اظهارکرد: در کنار خانواده ها و اولیا نهاد های آموزشی از جمله آموزش و پرورش و دانشگاه ها باید در راستای فرهنگ اقتصاد اقدام کنند.

وی با بیان اینکه فرهنگ مصرف گرایی علاوه بر اینکه به گروه های فقیر جامعه فشار می آید، موجب وابستگی جامعه نیز می شود، افزود: با ورود و مصرف کالاهای خارجی ، فرهنگ آن جوامع ترویج داده می شود و هنجار های جامعه وارد کننده را تضعیف می کندو از طرفی وابستگی به جوامع غربی در مسائل مادی، موجب وابستگی در مسائل فرهنگی نیز می شود.

امام جمعه شهرستان ماهنشان خاطر نشان ساخت: یکی از ابزارهایی که هنجارشکنان برای تضعیف و نابودی هنجارهای دینی هم به کار می برند، ترویج فرهنگ مصرف گرایی به سبک جوامع غربی است، امروزه در جامعه ما بیشترین و گران ترین مصرف، ارزش دانسته می شود، این درحالی است که امام علی (ع) بهترین و پاکترین زندگی را زندگی همراه با قناعت معرفی می کند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار