علی اشرف خانلری
صوفی نژاد در آئین محفل انس با قرآن کریم سالمندان و مددجویان:

36 میلیارد تومان هزینه آسایشگاه کهریزک از سوی نیکوکاران تامین شده است

خبرگزاری بسیج: باورهای اعتقادی، دین باوری، خدا باوری، مردم دوستی و دیگر خواهی 44 سال توانسته آسایشگاه خیریه کهریزک را پابرجا و خدمتگزار مددجویان و سالمندان نگهدارد.
کد خبر: ۸۶۹۹۷۶۸
|
۰۲ تير ۱۳۹۵ - ۲۲:۲۱

این مطلب را محمد رضا صوفی نژاد مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک در گفت و گو با خبرنگار استان تهران خبرگزاری بسیج، در حاشیه محفل انس با قرآن که با حضور سالمندان و مددجویان در کتابخانه آسایشگاه برگزار شد، بیان کرد و گفت: هدف از برگزاری مراسم تلاوت نور فقط مختص ماه مبارک رمضان نیست بلکه چنین برنامه هایی در تمام مناسبت ها در طول سال از جمله تاسوعا و عاشورا ، عید قربان و ... برگزار می شود.  

وی خاطر نشان کرد: سال گذشته 36 میلیارد تومان هزینه آسایشگاه خیریه کهریزک از سوی مردم خیر و نیکوکار بویژه مردم خوب تهران تامین شد. چنین مرامی را در هیچ کجای دنیا نمی توان پیدا کرد که نزدیک به نیم قرن، بعد از 44 سال با حمایت مردمی یک  مجموعه اداره می شود.

اینجا تعریف آسایشگاهی ندارد، اینجا مسجد نیست اما قداست دارد، زیارتگاه نیست اما دسته های عزاداری در ماه محرم از اطراف و اکناف به اینجا می آیند و در کنار دلهای صاف و بی آلایش ساکنان این مرکز عزاداری می کنند.

تک تک مجموعه و مردم به این باورها اعتقاد دارند و به همین دلیل آسایشگاه توانسته پا برجا بماند. سال گذشته 36 میلیارد تومان اعتبارات اسایشگاه کهریزک را مردم پرداخت کردند. باورهای ارزشی، خداباوری و دیگر خواهی در وجود ما ایرانی ها است و خدمت به همنوع  یک وظیفه شخصی و خصوصی است. پیر زن و پیرمرد و بیماران ام اس با  باورهای دینی و ارزشی بزرگ شده اند، آنها با این میل وارد کلاس قرآن می شوند، اگر این تنوع را نداشته باشیم وابستگی به تخت توانایی مددجویان را کم تر می کند اما با برگزاری چنین مراسمی، مددجو شاد تر شده و انگیزه به زندگی در آنها بیشتر می شود. غالب کارمندان و مددجویان این مرکز سرحال تر و شاد تر از جاهای دیگر هستند این شرایط را برایشان فراهم می کنیم که امید به زندگی را در آنها بیشتر کند.

آسایشگاه خیریه کهریزک این شهرت را دارد که امانت دار خوبی برای مردم بوده به گونه ای که در روز عید قربان 2000 گوسفند به کهریزک می آید، مجموع این فضا آسایشگاه را مقدس و روحانی کرده است.

 

 

محمد رضا صوفی نژاد با قدردانی از حمایت های نیکوکاران، خیرین را سفیران آسایشگاه دانست و تصریح کرد: شاخص پذیرش مددجویان بی کسی و فقر است.  مددجویان ما برای زندگی کردن در اینجا هستند نه برای زنده ماندن؛ سعی کرده ایم با همت خیرین و همکاران خودمان شرایطی را فراهم کنیم که میل و رغبت به زندگی را درمددجویان افزایش دهیم تا آسایشگاه ایستگاه قبل از بهشت زهرا(س) نباشد و در همین راستا سفرهای زیارتی، کلاس های آموزشی و غیره برای آنان در نظر گرفته ایم.

وی خاطر نشان کرد: آسایشگاه خیریه کهریزک اکنون به یک مرکز ملی و عزت نظام تبدیل شده است و سفیران، وزیران رفاه و امور اجتماعی و مسئولان کشورهای مختلف اروپایی و آسیایی در سفر به ایران از این مرکز بازدید می کنند واین یک افتخار برای کشور محسوب می شود.    

 

 

 

 

 

 

ارسال نظرات
آخرین اخبار