کارآفرین موفق فامنینی در گفتگو با بسیج مطرح کرد

توکل و علمی بودن فعالیت‌ها، راز موفقیت در کارآفرینی

کارآفرین فامنینی گفت: توکل به خداوند متعال وعلمی بودن فعالیت های گاوداری و استفاده از نظرات و ایده های کارشناسان راز موفقیت من در کارآفرینی بوده است.
کد خبر: ۸۷۰۰۶۶۴
|
۰۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۹

به گزارش خبرگزاری بسیج از استان همدان، اقتصاد مقاومتی یکی از مهمترین موضوعات مطرح در سال‌های اخیر است که مقام معظم رهبری برتحقق آن تأکید دارند تا با تحقق این مهم شاهد شکوفایی و خودکفایی اقتصادی کشور باشیم.

بسیج سازندگی همواره در این مهم پیش‌گام بوده و با تعریف عرصه‌هی مختلف و حمایت از تولیدات خانگی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی تلاش کرده است.

برگزاری کلاس‌های آموزشی و مشاورهف ارائه تسهیلاد اقتصاد مقاومتی و ... توسط بسیج سازندگی فرصت خوبی در اختیار کارآفرینان قرار داده تا با استفاده از این امکانات در رونق بخشیدن به تولیدات داخلی در کشور گام بردارند.

در ادامه این گزارش گفتگوی خبرنگار بسیج را با یکی از کارآفرینان موفق می‌خوانید.

*بسیج: لطفاً خود را معرفی کنید و از کارتان برایمان بگویید؟

جواد سهرابی هستم. اهل روستای امیرآباد شهرستان فامنین.

در حال حاضر به فعالیت گاوداری به صورت نیمه صنعتی مشغول هستم.

بسیج: چند سال در این کار هستید و در حال حاضر چند رأس در گاوداری خود دارید؟

سهرابی: بنده از سال 87 مشغول به کار می باشم که حدودأ 8 سال است.

در حال حاضر 11 رأس گاو و 4 رأس گوساله دارم که از این راه مایحتاج زندگی خود را تأمین می‌کنم.

بسیج: در خصوص تحصیلات خود توضیح دهید و اینکه قبل از راه‌اندازی گاوداری مشغول چه کاری بودید؟

سهرابی: بنده فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد رشته الکترونیک هستم و بعد از گرفتن مدرک تحصیلی خود در مزرعه کشاورزی مشغول به کار شدم از آنجا بود که به فکر راه اندازی یک واحد سنتی گاوداری افتادم که به لطف خداوند و دعای خیر پدر و مادر موفق به این کار شدم.

بسیج: چگونه به فکر راه اندازی گاوداری افتادید؟

سهرابی: پسر عموی بنده دارای یک واحد سنتی گاوداری بود و با توجه به اینکه با هم همسایه بودیم از نزدیک با کار گاوداری آشنا شدم و همین امر باعث شد تا فکر احداث گاوداری در روستای امیرآباد زادگاهم به ذهنم خطور کند.

بسیج: واحد صنعتی شما تا چه میزانی در بحث اقتصاد مقاومتی کمک کرده است؟

سهرابی: خدا را شکر ماهیانه 6 تن تولید شیر و 150 کیلوگرم تولید گوشت توسط واحد بنده صورت می گیرد که در کنار دیگر واحدهای فعال در این زمینه، این امر باعث شده شهرستان فامنین در بحث گوشت و شیر خودکفا باشد و بتوانم نیاز همشهری‌های خود را بر طرف کنم.

بسیج: در ابتدای کار چند رأس گوساله داشتید؟

سهرابی: در سال 87 کارم را با 10 رأس گوساله شروع کردم و شرایط کار نیز بسیار خوب بود تا اینکه متأسفانه در ابتدای سال جاری 2 رأس از گوساله ها بر اثر بیماری تب برفکی تلف شدند و خسارت زیادی به گاوداری وارد شد که با کمک دامپزشکی و واکسیناسیون این مشکل نیز برطرف شد.

بسیج: در کارتان با چه مشکلاتی روبرو هستید؟

سهرابی: از مشکلاتی که ما با آن دچار هستیم گران بودن علوفه و آذوقه و پایین بودن قیمت شیر و گوشت است.

بسیج: آیا از امکاناتی که بسیج سازندگی در اختیار کارآفرینان قرار می‌دهد استفاده کرده‌اید؟

سهرابی: پس از اتمام و تکمیل پرونده در سال 91 برای بهره‌برداری با مشکل مالی و کمبود بودجه برای خرید گوساله مواجه شدم بنابراین برای برای برطرف کردن مشکلات مالی از بسیج سازندگی شهرستان 20 میلیون تومان تسهیلات گرفتم که این تسهیلات باعث امیدواری و گسترش واحد سنتی گاوداری اینجانب در تولید شیر و گوشت شد.

بسیج: قیمت یک گاو چقدر تمام می‌شود؟

سهرابی: بستگی به مقدار شیردهی، سن و نژاد گاوها دارد اما در کل قیمت آنها حدودأ از 7 میلیون تا 10 میلیون تومان است.

بسیج: روزانه چند کیلو تولید شیر دارید و از آن چه استفاده‌ای دارید؟

سهرابی: روزانه بین 200 تا 300 کیلو شیر تولید داریم.

با توجه به مشکلات فروش شیر در روستا یک باب مغازه لبنیاتی در همدان راه‌اندازی کرده‌ام و روزانه مقداری از تولیدات گاوداری خود را به آنجا فرستاده و به سایر فرآورده‌های لبنیاتی تبدیل کرده و مابقی آن را به داخل شهرستان عرضه می‌کنم.

بسیج: از درآمدتان راضی هستید؟

سهرابی: الحمدالله از درآمد حاصل از فرآورده‌های تولید خود راضی هستم و خدارا شاکرم که توانسته‌ام یک کسب و کار حلال برای خود و خانواده ام ایجاد کرده و دوستان خود را به این اشتغال تشویق کنم.

بسیج: چند نفر در گاوداری شما مشغول به کار هستند؟

سهرابی: در کنار من، برادرانم نیز مشغول به این کار هستند و در گاوداری مشغول به فعالیت هستند.

بسیج: اهالی روستای شما به چه کاری مشغول هستند؟

سهرابی: شغل اکثر مردم روستای امیرآباد فامنین کشاورزی و دامپروری است. فعالیت‌های سنتی روستای ما جزء برترین و فعالترین روستاهای شهرستان است.

بسیج: علت موفقیتان در چیست؟

سهرابی: توکل به خداوند متعال و علمی بودن فعالیت‌های گاوداری، استفاده از ایده‌های کارشناسان صاحب نظر و تجربیات پیشکسوتان این امر، پشتکار و همت مضاعف و همچنین سرلوحه قرار دادن توصیه های معظم له که ما باید به توان داخلی تکیه کنیم نه بیگانگان عامل موفقیت بنده در راه‌اندازی و توسعه گاوداری بوده است.

بسیج: توصیه شما به جوانان استان چیست؟

سهرابی: در صورتی که جوانان، علاقه‌مند به راه‌اندازی واحدهای صنعتی مانند شغل بنده باشند حتمأ از نظرات کارشناسان جهاد کشاورزی و دامپروری استفاده کنند تا موفق باشند.

همچنین با توجه به کمبود استخدامی در مشاغل دولتی، جوانان باید به فکر ایجاد شغل و کارآفرین باشند که بتواند هم نیازهای خود را برآورده کنند و هم بستر ایجاد شغل برای دیگرجوانان را در استان مهیا سازند.

بسیج: حرف آخر؟

سهرابی: در پایان سخنان خود لازم می دانم از بسیج سازندگی شهرستان که با دادن تسهیلات اقتصادی مشکلات واحدهای تولیدی اعم از گاوداری، زنبورداری، پرورش بلدرچین، قارچ، پرورش ماهی و صنایع تبدیلی را برطرف می‌کند، تشکر کنم.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار