۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
09:01
کد خبر : 8715197
۱۷:۱۹

۱۳۹۵/۰۴/۳۱

نقش مهم رسانه‌های مجازی در اقتصاد مقاومتی/ از نقد کردن دست نمی‌کشیم

نماینده ولی فقیه در فارس نقش رسانه‌های مجازی و شبکه‌های اجتماعی را در گفتمان‌سازی اقتصاد مقاومتی بسیار مؤثر و بیشتر از ابزارهای سنتی دانست و گفت: یکی از راه‌های برطرف کردن مشکلات نقد کردن است لذا ما دست از نقد کردن بر نمی‌داریم.
آیت‌الله اسدالله ایمانی، نماینده ولی فقیه در استان فارس  در جلسه شورای فرهنگ عمومی این استان با تأکید بر لزوم اجرای گفتمان اقتصاد مقاومتی در جامعه گفت: اقتصاد مقاومتی زیرمجموعه‌های فراوانی دارد اما یکی از وظایف شورای فرهنگ عمومی گفتمان‌سازی اقتصاد مقاومتی در جامعه است.
وی افزود: گفتمان‌سازی به معنای آن است که می‌خواهیم فرهنگ این مسئله در جامعه جا بیفتد و مردم درگیر این مسئله باشند و کارگروهی که برای این قضیه تعیین شده کار حساب شده‌ای انجام دهد.

لزوم تعامل همگان برای گفتمان‌سازی اقتصاد مقاومتی
آیت‌الله ایمانی بر لزوم تعامل تمام دستگاه‌ها اعم از سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، صدا و سیما، استانداری، حوزه‌های علمیه و غیره برای تحقق این مسئله تأکید کرد و افزود: اصولاً تشکیل کارگروه اقتصاد مقاومتی برای شکل‌گیری گفتمان آن بود که تنها  در قالب دولت انجام نشود بلکه هرکسی در هر جایی که هست برای تحقق این نوع اقتصاد تلاش کند.
امام جمعه شیراز اظهار کرد: مسئولیت کارگروه گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی در استان، بر عهده صدا و سیمای فارس است که این کارگروه باید به صورت عملی اقداماتی برای تبدیل کردن اقتصاد مقاومتی به یک فرهنگ برای مردم تدوین و اجرا کند.
وی همچنین نقش رسانه‌های مجازی و شبکه‌های اجتماعی را در این زمینه یادآور شد و گفت: رسانه‌های مجازی و شبکه‌های اجتماعی نسبت به امکانات سنتی بیشتر می‌توانند در بحث گفتمان‌سازی اقتصاد مقاومتی مؤثر واقع شوند البته اگر به‌صورت صحیح به کار گرفته شوند.

کارکرد کارگروه گفتمان‌سازی اقتصاد مقاومتی استان ارزیابی شود
آیت‌الله ایمانی با تأکید بر اینکه باید کارکرد کارگروه گفتمان‌سازی اقتصاد مقاومتی استان ارزیابی و تحلیل شود، افزود: برای این مهم باید بررسی شود که هر کدام از دستگاه‌های اجرایی استان در این زمینه چه اقداماتی انجام داده است و یا در جلسات کارگروه شرکت کرده‌اند که اگر این‌طور نیست استاندار فارس باید با جدیت با این مسئله برخورد کند.
نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: انتظار می‌رود که در پایان سال جاری، شورای فرهنگ عمومی استان فارس، بازخورد اقدامات مسئولیت واگذار شده گفتمان‌سازی اقتصاد مقاومتی را بیان و با موانع برسر راه اجرای اقدامات در این زمینه برخورد کند.
وی اظهار کرد:‌ اقتصاد مقاومتی در حال حاضر در دولت به شکل قرارگاهی در حال دنبال کردن است که این بهترین راه برای پیگیری این مهم در کشور است زیرا اگر اقتصاد مقاومتی به صورت فرماندهی متمرکز نباشد، کار به صورت صحیح دنبال نمی‌شود.

پاسخ به درخواست استاندار مبنی بر توجه به دستاوردهای دولت و ارائه انتقادات
آیت‌الله ایمانی در ادامه به برخی از سخنان استاندار فارس مبنی بر توجه به دستاوردهای دولت و ارائه انتقادات در این زمینه در خطبه‌های نماز جمعه اشاره کرد و گفت: تاکنون بر هر مسئله‌ای که در استان نقد کرده‌ام عکس‌العمل‌هایی مثبتی در استان دیده‌ام و مسئولان استان به دنبال رفع آن مسائل تلاش کرده‌اند و تا زمانی که بیان نکرده‌ام، آن‌ها هم نرفته‌اند.
وی با تأکید بر اینکه نقدها و نقاط قوت را با همدیگر می‌بینم، ادامه داد: اگر بدانم که کارها خود به خود جلو می‌رود و احتیاج به ایراد و نقد من نباشد، آن را بیان نمی‌کنم ضمن اینکه دیدگاه من تنها بر بیان نقد نیست اما زمانی که ایراداتی در استان وجود دارد، یک راه برای رفع آن بیان همین انتقادات است تا استان از این گرفتاری‌ها نجات یابد لذا خواه ناخواه نقدها و یا تأییدهای ما سر جای خودش باقی است و دست از نقد بر نمی‌داریم.
آیت‌الله ایمانی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به برگزاری بزرگداشت شیخ یوسف حدائق از علمای استان فارس گفت: ایشان یکی از مفاخر استان فارس هستد و باید از وی تجلیل به موقع و لازم صورت گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید