۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
12:57
کد خبر : 8723629
۱۳:۳۳

۱۳۹۵/۰۵/۱۷
رئیس شورای شهر زنجان:

خدمات علمی شهید شهریاری فراموش ناشدنی است

خدمات علمی شهید شهریاری در صنعت هسته‌ای کشور فراموش ناشدنی است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، رئیس شورای شهر زنجان در دیدار با خانواده شهید مجید شهریاری، شهید شهریاری را افتخاری بزرگ برای استان دانست و گفت: خدمات علمی شهید شهریاری در صنعت هسته‌ای کشور فراموش ناشدنی است.

سعید امیدی افزود: ملت ایران خدمات علمی شهید شهریاری در صنعت هسته‌ای کشور را فراموش نخواهد کرد.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد شهید هسته‌ای کشور اظهار داشت: به گفته رهبر معظم انقلاب شهریاری به جامعه علمی کشور آبرو بخشید.

رئیس شورای شهر زنجان شهید شهریاری را افتخاری بزرگ برای استان عنوان و تصریح کرد: این وظیفه ماست که به پاس حرمت خون پاک شهدا در تمامی صحنه‌ها برای کشور و ملت خود افتخاراتی رقم بزنیم.

همچنین مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان نیز در این دیدار با اشاره به اینکه فرزندان شهدا از اقشار تحصیلکرده کشور به شمار می‌روند، گفت: به منظور ترویج فرهنگ ایثار و شهادت پیشنهاد می‌شود تا از ظرفیت‌های علمی فرزندان شهدا نهایت بهره را ببریم.

علی کاظمی با بیان اینکه فرزندان و جوانان این مرز و بوم پرچم علم را برافراشته‌اند، افزود: ملت ایران همواره قدردان رشادتهای رزمندگان در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل بوده و هست.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان با بیان اینکه این خطه از ایران اسلامی 7 هزار جانباز و 3 هزار شهید را به نظام مقدس جمهوری اسلامی تقدیم کرده است، تظهار داشت: رزمندگان سلحشور استان زنجان در دوران هشت سال دفاع مقدس در بیش از 50 عملیات حضوری فعال داشته‌اند.

گفتنی است: مراسم دیدار با خانواده شهید شهریاری در حاشیه برگزاری اجلاس مشترک مجمع مشورتی روسای شوراهای اسلامی استانها و شوراهای مراکز استان‌ها و با حضور جمعی از شرکت‌کنندگان این اجلاس برگزار شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید