وی از راهاندازی بلوک زایمان، بازسازی اتاق عمل، نوسازی بخش جراحی و همچنین نوسازی بخش اطفال پس از طرح تحول سلامت خبر داد و افزود: خوشبختانه تاکنون پیشرفت خوب بوده و امید میرود با ادامه روند رفع کمبودها سرعت توسعه بهداشتی درمانی شهرستان لارستان را بهبود دهیم.
معاون درمان دانشکده علوم پزشکی لارستان با بیان اینکه برای اجرای طرح توریسم درمانی در لارستان رایزنیهایی با افراد متخصص در کشورهای حوزه خلیج فارس صورت گرفته است، تصریح کرد: برای ورود به این بحث میبایست با کسب اطلاعات اقدام کرد و پس از تأمین اعتبارات لازم با یک شناخت کامل و تجربه قبلی موضوع توریسم درمانی را دنبال کرد تا از صرف هزینه اضافی جلوگیری شود.
چهرآزی با تأکید بر اهمیت توجه ویژه به بحث توریسم درمانی، افزود: کار مطالعاتی اجرای طرح توریسم درمانی در لارستان شروع شده و امید میرود در آیندهای نه چندان دور فاز اجرایی این طرح آغاز شود.
وی با اشاره به نقش مهم سرمایهگذاران خصوصی در توسعه ارائه خدمات بهداشتی درمانی به ویژه در بحث توریسم درمانی، گفت: دانشکده علوم پزشکی لارستان آماده واگذاری بسیاری از خدمات از قبیل واگذاری پایگاههای اورژانس به بخش خصوصی را دارد.
معاون درمان دانشکده علوم پزشکی لارستان با بیان اینکه سرمایهگذاری خصوصی در زمینه بهداشت و درمانی علاوه بر کسب درآمد به طور قطع با نیت خیر همراه است، گفت: نمونه بارز نیات نیک در حوزه سلامت، تلاش خیران لارستانی در آباد کردن مراکز درمانی با ایجاد ساختمان و خرید تجهیزات است.
وی از راه اندازی بخش mcmc یا همان مرکز پایش مراقبتهای درمان در لارستان خبر داد و افزود: در این مرکز ساماندهی اعزامها و پذیرشها، پاسخگویی به شکایتها و پیگیری امور درمانی مادران پرخطر صورت میگیرد.
این پزشک متخصص با بیان اینکه لارستان پس از شیراز و جهرم سومین مرکز در کشور است که بخش mcmc یا همان پایش مراقبتهای درمان در آن راهاندازی شده است، تصریح کرد: یکی از اقدامات این مرکز با توجه به حضور پررنگ عشایر در منطقه لارستان، پیگیری وضعیت مادران باردار در زمینههای مختلف از آزمایشات اولیه تا زمان وضع حمل است.
چهرآزی با اشاره به اینکه با توجه به یکی از سیاستهای طرح تحول سلامت آمار کاهش زایمانهای سزارین در لارستان بسیار چشمگیر بوده است، بیان کرد: در یک ماه بیمارستان امام رضا(ع) شهر لار از مجموع 134 زایمان، فقط 24 مورد آن به شکل سزارین بوده است.