مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان فارس در این مراسم اظهار داشت: این مراکز سنجش الکترونیک در شهرستانهای آباده، ارسنجان، جهرم، خرمبید، لارستان، نورآباد ممسنی، خرامه، استهبان، نیریز و سروستان راهاندازی شد و با افتتاح این مراکز تعداد مراکز سنجش الکترونیک استان به 11 مرکز رسید.
حشمت کوشکی با بیان اینکه برنامه ما برای ارائه آموزشهای مهارتی سفارش و تقاضا محوری به جای عرضه محوری است افزود: در همین راستا 20 تفاهمنامه آموزشی با دستگاههای دولتی و خصوصی استان فارس منعقد شده است.
وی انعقاد تفاهمنامه آموزشی با شرکت شهرکهای صنعتی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، دانشگاه صنعتی شیراز، دانشگاه آزاد اسلامی شیراز، سپاه فجر استان فارس، سازمان جهاد کشاورزی، دادگستری استان فارس و غیره را از جمله تفاهمنامههای منعقد شده عنوان کرد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان فارس بیکاری را یکی از معضلات جدی جامعه عنوان کرد که تبعات فرهنگی و اجتماعی زیادی به دنبال دارد و گفت: برای عبور از این معضل باید آموزشهای مهارتی در بین جوانان گسترش یابد و نهادینه شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار فارس نیز در این مراسم با بیان اینکه در کنار مراکز آموزش عالی و دانشگاهها تربیت نیروی فنی و با مهارت نباید فراموش شود خاطرنشان کرد: استان فارس از ظرفیتهای طبیعی، گردشگری، صنعتی و معدنی زیادی برخوردار است و نیروی انسانی توانمند نیز در اختیار دارد اما جای سوال است که چرا با این همه ظرفیت این همه بیکار در استان وجود دارد؟
هادی پژوهش با بیان اینکه در استان فارس سالانه 240 هزار دانشجو فارغالتحصیل میشود که عدد کمی نیست اما همه آنها بعد از فارغ التحصیل شدن دغدغه یافتن شغل مناسب را دارند افزود: ما در برنامهریزی برای تحصیلات عالی و بالا بردن سطح تحصیلات دانشگاهی خوب پیش رفتیم اما متاسفانه بدون حساب و کتاب در برخی از رشتهها دانشجو گرفتیم بدون اینکه بازار کار داشته باشد.
وی با بیان اینکه حرفه و حرفهآموزی راهکار خروج از بحران بیکاری است تصریح کرد: در حال حاضر با یک تورم نیروی تحصیلکرده روبهرو هستیم و حلقه مفقوده جذب آنها به بازار کسب و کار فراگرفتن آموزشهای مهارتی است.