وی با بیان اینکه در سطح کشور 1800 دوربین ثبت تخلف در محورهای مختلف نصب میشود که از این بین 90 دوربین سهم استان فارس است افزود: اعتبار نصب این دوربینها در استان 140 میلیارد ریال است.
مدیرکل حمل و نقل و پایانههای استان فارس با بیان اینکه 30 درصد از بارهای این استان توسط وانتبارها جابهجا میشود خاطرنشان کرد: متاسفانه تاکنون این وانتبارها ساماندهی نشدهاند اما از اول آبانماه امسال طرح ساماندهی وانتبارها در استان فارس اجرا میشود و بارنامه برای آنها صادر میشود.
وی با بیان اینکه با اجرای طرح ساماندهی وانتبارها از قاچاق کالا و فرار بار جلوگیری میشود عنوان کرد: متقاضیان برای ثبتنام باید به کانون رانندگان مراجعه کنند و شرایط آنها نیز داشتن حداقل 23 و حداکثر 55 سال سن است و تحصیلات آنها اگر زیر سیکل هم باشد ایرادی ندارد.
خواستخدایی با بیان اینکه در استان فارس جابهجایی 90 درصد کالا و مسافر از طریق زمینی انجام میشود که ضرورت دارد بخشی از حمل و نقل به سمت هوایی و ریلی سوق داده شود افزود: استان فارس دارای 45 هزار ناوگان باری و 55 هزار راننده حرفهای در قالب 231 شرکت حمل و نقل بار است.
وی با بیان اینکه این ناوگان باری سالانه 25 میلیون تن کالا جابهجا میکنند که 40 درصد آن درون استانی و 60 درصد برون استانی است خاطرنشان کرد: استان فارس با وجود اینکه استان صنعتی نیست در بحث جابهجایی کالا و ناوگان باری رتبه 4 کشور را دارد.
مدیرکل حمل و نقل و پایانههای استان فارس با بیان اینکه در بخش حمل و نقل جادهای مسافر نیز 112 شرکت مسافربری با 4600 ناوگان مسافربری اعم از اتوبوس، مینیبوس و سواری و 7 هزار راننده حرفهای در استان فعالیت دارند گفت: سالانه نزدیک به 13 میلیون جابهجایی مسافر در استان فارس داریم که 70 درصد آن درون استانی و 30 درصد برون استانی است.
وی با بیان اینکه در هفته دولت دو پاسگاه پلیسراه با اعتبار 25 میلیارد ریال در خنج و ممسنی کلنگزنی میشود اظهار داشت: پیگیر ساخت 3 پاسگاه پلیسراه شیراز-سپیدان، شیراز-اصفهان و شیراز-کازرون تا پایان امسال نیز هستیم.
خواستخدایی افزود: چون حوزه شهری شیراز تا سمت گویم گسترش یافته است پلیسراه شیراز-سپیدان باید جابهجا و پاسگاه شیراز-اصفهان نیز نوسازی میشود علاوه بر این پلیسراه شیراز فسا نیز به دو پاسگاه شیراز-سروستان و شیراز-جهرم تقسیم میشود.
وی با بیان اینکه تاکنون 99 موافقت اصولی برای ساخت مجتمع رفاهی بینراهی در استان فارس صادر شده که 31 مجتمع به بهرهبرداری، 25 مجتمع در حال ساخت و مابقی در حال استعلام است عنوان کرد: علاوه بر جتمع رفاهی محور لار-بندرعباس که در هفته دولت به بهرهبرداری میرسد تا پایان امسال 4 مجتمع رفاهی بینراهی دیگر در محور شیراز-کازرون، لار-جهرم، قادرآباد-خوانسار و شیراز-کوار به بهرهبرداری میرسد.
مدیرکل حمل و نقل و پایانههای استان فارس با اشاره به نصب 66 تردد شمار در محورهای استان فارس و با بیان اینکه امسال این تعداد به 78 عدد میرسد گفت: در 4 ماهه نخست امسال 93 میلیون و 200 هزار تردد در 78 محور استان فارس ثبت شده است که 14 میلیون و 883 هزار تردد آن وسیله نقلیه سنگین بوده است.
وی با بیان اینکه اوج تردد خودروها در ساعت 18 تا 21 بوده است خاطرنشان کرد: محورهای شیراز-مرودشت، کمربندی اکبرآباد، شیراز-سپیدان، شیراز-کازرون، شیراز کوار پرترددترین محورهای بوده است.
خواستخدایی از نصب دو دستگاه توزین در حال حرکت در محور شیراز-اصفهان و شیراز - کازرون خبر داد و بیان کرد: سامانه سپهتن در محور شیراز-تهران به صورت پایلوت در حال اجرا است که تمام اطلاعات راننده و تخلفاتی که در مسیر انجام داده است را به پلیس راه اطلاع میدهد.
وی با بیان اینکه تا حداکثر 2 ماه آینده حوزه راهداری از اداره کل راه و شهرسازی منتزع میشود و به اداره کل حمل و نقل و پایانههای واگذار میشود افزود: با این کار بحث نگهداری جادهها نیز به اداره کل حمل و نقل واگذار میشود.
مدیرکل حمل و نقل و پایانههای استان فارس با بیان اینکه میانگین عمر هر اتوبوس 15 سال است و در حال حاضر عمر ناوگان اتوبوس استان 10.2 است در حالی که این رقم در کشور 10.7 است افزود: عمر ناوگان مینیبوس استان فارس 19.8 است و این رقم در کشور 23.5 است.
وی با بیان اینکه 1770 خودرو سواری (زرد رنگ) در استان فارس امر حمل و نقل مسافران را انجام میدهند افزود: عمر ناودگان سواری استان فارس 9.4 است در حالی که این رقم در کشور 9.7 است.