رئیس انجمن دندانپزشکان عمومی ایران گفت: پیگیری برای سلامت دندان باید از سنین جوانی و نوجوانی شروع شود و بیمهها باید در این زمینه بیشتر ورود کنند تا پیشگیری در امر بیماریهای دهان ودندان ارتقا یابد.
وی با بیان اینکه تلاشها معطوف به سلامت بیشتر برای داشتن دندان سالمتر در جامعه است تصریح کرد: گروههایی برای پایش سلامت دهان و دندان در وزارت بهداشت تربیت شدند ولی پس از گذشت چند سال وارد مقولات دندانپزشکی شدند در حالی که وظیفه این گروهها دخالت در کار دندانپزشکی نیست و صرفا باید راهکارهای پیشگیرانه را ارائه دهند.
شهنیزاده
گفت:در سالهای گذشته ایمپلنت(دندان مصنوعی) سهمی زیادی از دندانپزشکی را
به خود اختصاص داده که البته استفاده بیرویه از آن جای نگرانی دارد، زیرا
در زمانی که یک دندان قابل درمان باشد نباید از دندان مصنوعی استفاده کرد.
محمدکاظم تدین، قائم مقام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت:
استاندارد سازی محیطهای دندانپزشکی از اولویتهای این دانشگاه است که با
این رویکرد نظارت بر محیطهای دندانپزشکی، کنترل عفونت و استفاده از
دستگاههای اتوکلاو از جمله اقدامهایی است که به صورت گسترده در استان
فارس در حال اجرا است.
تدین افزود: هم اینک سه مرکز دندانپزشکی تحت بیهوشی در بیمارستان امیر، بیمارستان قلب حضرت زهرا و درمانگاه نرجس شیراز برای کسانی که نمیتوانند از خدمات عادی دندانپزشکی استفاده کنند، راهاندازی شده است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین 5 مرکز دندانپزشکی با تعرفه دولتی در بیمارستانهای شهید دستغیب، شهید رجایی و امیر شیراز و درمانگاههای امام صادق (ع) و حضرت موسی ابن جعفر (ع) شیراز فعال است.
قائم مقام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: به زودی نیز مرکز خدمات دندانپزشکی در بیمارستان سابق سوختگی شیراز با 12یونیت دندانپزشکی راهاندازی میشود.
به گزارش تسنیم این همایش سه روزه با حضور دندانپزشکان و متخصصان علوم دندانپزشکی کشور برگزار شده و آموزش تکنیکهای نوین در جراحی فک وصورت، پروتز، ترمیمی، لیزر و ایمپلنت، آشنایی با مواد و تجهیزات جدید در دندانپزشکی از جمله محورهای این گردهمایی علمی است.