وی گفت: امور مراکز بهداشتی درمانی خیرساز باید به دست مردم سپرده شود تا مشکلات اساسی این عرصه کاهش چشمگیری یابد و قوانین حامی خیرین و موسسات خیریه نیاز به بازنگری مجلس شورای اسلامی دارد.
محمد هادی ایمانیه رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در جمع اعضا هیئت مدیره خیرین تامین سلامت استان فارس افزود: نمایندگان مجلس و دولت میتوانند در مصوبات برنامه ششم توسعه قوانین حمایتی برای خیرین قرار دهند.
وی اظهار داشت: وزارت راه، مسکن و شهرسازی و مسئولان اداره منابع طبیعی کشور میتوانند در واگذاری اراضی رایگان برای احداث مجموعههای بهداشتی و درمانی خیرساز موثر باشند.
ایمانیه خاطرنشان کرد: بر اساس قوانین مجموعههای درمانی خیرساز از 60 درصد کمکهای دولت در امر ساخت و ساز برخوردار میشوند بر این اساس سالانه 200 میلیارد ریال برای کمک به این مجموعهها در قانون بودجه لحاظ میشود که این میزان از کمکهای دولت در سالهای اخیر جوابگوی پروژههای خیرساز نیست.
به گفته وی پرداخت مالیاتهای سنگین، هزینههای انشعاب انرژی برای پروژههای خیرساز به عنوان سد بزرگ است که نیاز به توجه ویژه وزارت نیرو دارد.
رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین تامین سلامت فارس گفت: این مجمع نقش چراغ راهنما، حامی و همراه خیرین عرصه سلامت را ایفا میکند و خیرین استان فارس در دهه اخیر کارهای بزرگی انجام دادهاند که راهگشای بسیاری از مشکلات جامعه بوده است.
وی بیان کرد: همدلی مجمع خیرین تامین سلامت فارس با مسئولان وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی یکی از نقاط قوت در برطرف کردن مشکلات خیرین است و عدم توانایی مجمع خیرین برای ورود به سیستمهای اداری استان و مقررات دست و پاگیر یکی از نقاط ضعف محسوب میشود که نیاز به حمایت جدی دولت دارد.
تابنده افزود: بیمارستان خیریه کوثر در یک دهه تلاش خود موفق به سه هزار میلیارد ریال کاهش هزینه خدمات درمانی برای مردم شده است و در صورتی که دولت حمایتهای جدی خود را نصیب مجموعههای درمانی و بهداشتی خیرساز کند این مجموعهها با توانمندی بیشتری در ارائه خدمات به مردم پیش میروند.