وی با اشاره به اینکه وجود بیشترین چهار طاقی از دوران ساسانی در این شهرستان سبب شده که عنوان پایتخت چهار طاقی به فراشبند اختصاص یابد، گفت: مرمت همه این آثار نیازمند اعتبارات ملی و استانی است.
به گفته کشاورز تاکنون 98 اثر تاریخی از دورههای مختلف در شهرستان فراشبند به ثبت ملی رسیده است و 98 اثر دیگر تاریخی در شهرستان شناسایی شده که قابلیت ثبت در این فهرست را دارد.
وی به مرمت بنای تاریخی چهار طاقی تل جنگی در این شهرستان اشاره کرد و افزود: مرمت این بنای تاریخی از محل اعتبارات 2 درصد نفت و گاز این شهرستان انجام شد.
مسئول میراث فرهنگی شهرستان فراشبند با بیان اینکه در دهه 80 پایه ستونهای این بنا مرمت شده بود گفت: سال گذشته بخشی از این بنا شامل ضلعهای شمالی و غربی و امسال نیز مابقی آن مرمت شده است.
کشاورز بیان کرد: همه ساله با تامین اعتبارات لازم، تعدادی از بناهای تاریخی شامل حمام، کاروانسرا، آسیاب و چهار طاقیهای موجود در این شهرستان در اولویت مرمت قرار گرفته و مرمت میشود.
وی تصریح کرد: در حال حاضر 5 کاروانسرای تاریخی در شهرستان شناسایی شده است و تعداد چهار طاقیهای این شهرستان نیز به 25 میرسد که تعداد 10 چهار طاقی سالم و متعلق به دوره ساسانیان است.
کشاورز افزود: با اعتبارات اختصاص یافته در نظر داریم قسمتهای آسیب دیده کاروانسرای تاریخی نقاره خانه که در نزدیکی یکی از چهار طاقی است را مرمت کنیم، کاروانسرای نقاره خانه واقع در جاده فراشبند-امامزاده شهید متعلق به قرون میانه اسلامی و در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.